Voetbalwedden Strategie

Voetbalwedden strategie is de werkwijze die jij aanhoudt tijdens het plaatsen van voetbalweddenschappen. Een voetbalwedden strategie is in meerdere opzichten belangrijk. Er bestaan verschillende voetbalwedden strategieën. Op deze pagina staat uitleg over een strategie, inclusief 4 tips. Je komt te weten welke voetbalwedden strategie professionele gokkers gebruiken.

Kan je winst maken zonder goede voetbalwedden strategie

Kan je winst maken zonder goede voetbalwedden strategie

Op zich is het mogelijk om tijdelijk winst te maken zonder een goede voetbalwedden strategie. Je bent dan echter aangewezen op de geluksfactor. Het muntje blijft natuurlijk niet eeuwig jouw kant opvallen, waardoor je over een langere periode verliezen noteert. Wedden op voetbal kent veel  verschillende mogelijkheden die allemaal voor jou worden uitgelegd op deze website.

Het maken van verliezen heeft invloed op veel zaken, niet alleen op je bankroll. Het is enorm lastig om optimistisch te blijven wanneer het continu verkeerd gaat. Nog vervelender wordt het wanneer je de vinger niet op de zere plek kunt leggen, waardoor je geen idee hebt waar het fout gaat.

Hier komt de voetbalwedden strategie om de hoek kijken. Bij het juist toepassen van een voetbalwedden strategie kun je verliezen omzetten in winsten.

4 tips voor een winstgevende voetbalwedden strategie

Het is gemakkelijk om te stellen dat een voetbalwedden strategie belangrijk is. Maar wat maakt een bepaalde strategie tot een bruikbare? Daar heeft iedereen zo zijn eigen ideeën over. Het gaat er uiteindelijk om wat voor jou werkt. Daarbij is het helemaal niet erg om verschillende strategieën uit te proberen.

Hanteer lange termijn-visie

Iets wat in ieder geval niet mag ontbreken is een lange termijn-visie. Door je als een kamikazepiloot op weddenschappen te storten loop je dusdanig veel risico dat het nooit lang goed kan gaan.

Daar komt bij dat het onrealistisch is te verwachten dat je met een goede strategie ineens elke geplaatste bet gaat winnen. Ook professionele gokkers lopen weleens tegen een verlies aan. De kunst zit hem voornamelijk in het beperken van deze verliezen.

Pas bankroll-management toe

Dat kun je doen door het toepassen van bankroll-management. Hierbij verdeel je het beschikbare bedrag voor weddenschappen op een slimme manier in stakes en units. Op deze manier zet je steeds een gedeelte van je budget op verschillende weddenschappen.

Belangrijk is hierbij is het vasthouden aan de afspraken die je met jezelf maakt. Daarmee voorkom je beslissingen uit emotie die kunnen resulteren in een hoger verlies dan je op voorhand ingecalculeerd hebt.

Houd betting statistieken bij

Natuurlijk kun je na een paar weddenschappen geen goed onderbouwde conclusies trekken. Net als het analyseren van statistieken bij voetbalwedstrijden vandaag, is het eveneens een aanrader om je eigen gegevens bij te houden.

Zo krijg je een perfect overzicht van winstgevende versus verlieslatende weddenschappen. Waar nodig kun je hierop inspringen door een aanpassing te maken. Een strategische tip van experts is overigens om slechts een verandering per keer door te voeren. Daarna test je over een langere periode of het de sleutel tot succes is.

Zoek naar value bets

Om het meeste rendement uit je weddenschappen te halen, kun je het beste gaan voor value bets. Hierbij zoek je naar weddenschappen waarbij een bookmaker hogere quoteringen vaststelt aan een wedstrijd dan waar je op basis van je eigen voetbalwedden kansberekening op uitkomt.

Online Bookmakers doen net als jij aan analyseren. Dankzij geavanceerde technische apparatuur zitten zij er niet vaak naast. Dat heeft als gevolg dat het niet bepaald value bets regent. Het is echter nog altijd beter om voor een goede weddenschap mét waarde te gaan, dan voor vijf weddenschappen zonder.


Welke voetbalwedden strategie gebruikt een professionele gokker

Zoals gezegd zijn er een hele rits invalshoeken bij het samenstellen van een voetbalweddens strategie. Voor een professionele gokker is het belangrijk om op de lange termijn winstgevend te wedden. Zij gebruiken daar de volgende twee strategieën voor.

Wedden met een vaste inzet

Een degelijke voetbalwedden strategie of methode die op termijn winst oplevert is het wedden met een vaste unit. Hierbij zet je dus altijd hetzelfde bedrag in. Je inzet evolueert niet mee met de hoogte van je bankroll.

Deze strategie is voornamelijk interessant voor gokkers met een lange adem, maar dat is ook precies de bedoeling wanneer je gaat voetbalwedden.

Proportioneel wedden

Proportioneel wedden is een andere naam voor bankroll-management, waarbij je inzet telkens bestaat uit een bepaald percentage. In tegenstelling tot wedden met een vaste inzet, gaat je inzet bij deze voetbalwedden strategie omhoog of omlaag aan de hand van je bankroll. Deze strategie heeft als grootste voordeel dat je winsten sneller stijgen, terwijl je verliezen juist vertraagd.

Natuurlijk zijn er een hoop alternatieve methoden die je kunt gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de ‘verdubbelingsstrategie, de Fibonacci-strategie en de bet-everything-strategie. Professionals zullen echter geen van deze drie strategieën adviseren noch zelf gebruiken. Dat komt doordat in de praktijk blijkt dat deze je uiteindelijk net zo diep laten zinken als de Titanic.

De strategie van Voetbal Vandaag om te winnen met wedden op voetbal

Op de eerste plaats is het heel belangrijk je te realiseren dat wedden op voetbal geen 'get rich quick' spelletje is. Zelfs de beste pro's in het gokken zijn heel erg tevreden als ze een seizoen afsluiten met 15% winst.

Op Voetbal Vandaag vind je iedere dag nieuwe wedtips die zijn gebaseerd op eigen algoritme. Op zoek naar de beste winkansen worden deze winkansen gepresenteerd met de hoogste odds van de bookmakers. Zo heb je altijd de meeste waarde voor de voorgestelde weddenschap.

Speel alleen met geld dat je kan missen mocht je verliezen. Zorg dat het leuk blijft en je er plezier aan beleeft. Speel verantwoord en stop op tijd. Speel nooit om je verliezen goed te maken.


Meest gestelde vragen


Wat is een Voetbalwedden Strategie?

Een Voetbalwedden Strategie is de manier waarop jij voetbalweddenschappen plaatst

Wat is de beste Voetbalwedden Strategie?

Er bestaan meerdere strategieën die je kunt aanhouden. De beste Voetbalwedden Strategie is een persoonlijke keuze, natuurlijk vooral gebaseerd op behaalde successen

Waarom is een Voetbalwedden Strategie belangrijk?

Het gebruik van een strategie geeft je overzicht en kan zorgen voor het beperken van verliezen. Een Voetbalwedden Strategie is voornamelijk bedoeld om winstgevend te wedden op de lange termijn