Scorecast en Wincast

Scorecast / Wincast zijn twee verschillende voetbalweddenschappen. Bij een Scorecast weddenschap zet je in op de eerste of laatste doelpuntenmaker en de correcte einduitslag. Bij een Wincast bet voorspel je eveneens een goal scorer. Je laat daarnaast een team winnen, of kiest voor een gelijkspel. Op deze pagina vind jij de meest duidelijke uitleg over Scorecast / Wincast.

scorecast wincast combinatie van winnaar en doelpunten maker

Voorbeelden met Scorecast en Wincast

In dit fictieve Scorecast-voorbeeld speelt Nederland tegen Engeland. Je zet €10 in op een doelpunt van Matthijs de Ligt en op een 1-1 gelijkspel. De bookmaker kent hier een odd aan toe van maar liefst €21 per ingezette euro. De wedstrijd eindigt in 1-1 en Matthijs de Ligt scoort. Je €10 wordt vermenigvuldigd met €21, hetgeen uitkomt op €210. Je totale winst bedraagt dus €200 (winbedrag - inzet).

Je wil Wincast inzetten bij Nederland - Engeland en voorspelt een gelijkspel en Matthijs de Ligt als 'alltime' doelpuntenmaker.

De bookmaker geeft je hier een hoge odd van €28 per ingezette euro voor. Je voorspelling komt uit, Matthijs de Ligt scoort als eerst en Engeland houdt Nederland uiteindelijk op een 2-2 gelijkspel. Je €10 wordt ditmaal vermenigvuldigd met €28, waarmee je €280 kunt bijschrijven op je account balans. Je totale winst is dus €270 ( winbedrag - inzet).

Scorecast en Wincast toepassen in een strategie

Inzetten op Scorecast is de next level-variant van gokken op Wincast, zoveel is duidelijk. Bij deze twee weddenschappen is het vooral aan te raden om te kijken naar het scorend vermogen binnen de teams waarop je wil inzetten.

Heeft een team bijvoorbeeld de topscorer in de basisopstelling, terwijl de opponent stijf onderaan staat met de meest zwakke defensie van de competitie? Heeft een van de teams een vrijetrappenspecialist? Krijgt een bepaald team veel strafschoppen mee en wie is de aangewezen persoon om deze te nemen?

Dergelijke statistieken zijn aan te raden om op Voetbal Vandaag te bekijken alvorens je je waagt aan Scorecast of Wincast. De odds zijn vaak heel erg lekker, maar om je bankroll door middel van deze weddenschappen te spekken heb je net dat beetje geluk nodig.Meest gestelde vragen

Wat is een Wincast?

Bij een Wincast bet voorspel je eveneens een doelpuntenmaker, maar kies je ook voor het team dat de wedstrijd gaat winnen. Inzetten op een gelijkspel is eveneens mogelijk

Wat is een Scorecast?

Bij een Scorecast weddenschap zet je in op een doelpuntenmaker in combinatie met de correcte uitslag van een wedstrijd

Hoe werkt een Scorecast weddenschap?

Als je voor deze bet kiest, dien je een speler aan te wijzen die het eerste of laatste doelpunt scoort. Daarnaast zet je in op de exacte einduitslag van de wedstrijd. In feite bestaat deze enkelvoudige bet uit een combinatie van een Spelerspecial en een Correct Score

Hoe werkt inzetten op een Wincast weddenschap?

Wincast is de iets eenvoudigere variant van een Scorecast. Je voorspelt de speler die tijdens de wedstrijd een of meerdere goals scoort. Hierbij is het niet relevant wanneer dit gebeurt. De tweede keuze die je moet maken, is het aanwijzen van het team dat het duel gaat winnen. Je kunt tevens kiezen voor een gelijkspel