Win to Nil

Win to Nil is een voetbalweddenschap waarbij je een winnend (Win) team voorspelt. De winnende ploeg mag geen enkel tegendoelpunt (Nil) krijgen. De club die jij laat winnen, moet minimaal een keer scoren. Op Voetbal Vandaag vind jij duidelijke uitleg over Win to Nil, met een voorbeeld en belangrijke tips over het toepassen van Win to Nil in een strategie.

Win to nil is winnen zonder tegen doelpunten

Wat is een Win To Nil bet bij voetbalwedden

In tegenstelling tot een hoop weddenschappen waarbij de naam vaak direct de lading dekt kan Win To Nil juist vraagtekens oproepen. Wanneer je deze weddenschap opbreekt in twee delen wordt het een stuk eenvoudiger. 'Win' staat hierbij voor het laten winnen van het thuisspelende of uitspelende team. 'To Nil' betekent in dit geval dat de tegenstander van die ploeg die je laat winnen geen enkel doelpunt mag maken.

Win to Nil een combi weddenschap van BTTS en 1x2

Win To Nil is feitelijk een combi-weddenschap, omdat het bestaat uit twee single bets die gecombineerd worden in één weddenschap. Twee weddenschappen die het dichtst in de buurt komen van deze bet zijn de 1X2 en de Both Teams To Score. Je gokt er immers op dat een van de twee teams wint en de andere ploeg mag geen doelpunt(en) maken.

Bij deze bet hoef je dus geen einduitslag te voorspellen. Aan de andere kant is inzetten op een gelijkspel ook uitgesloten. Omdat een van de twee ploegen geen doelpunt mag maken zijn de odds die de bookmaker aan deze weddenschap toekent erg aantrekkelijk.

Voorbeeld van Voetbal Vandaag met wedden op winnen zonder tegengoal

In dit fictieve voorbeeld speelt Ajax de klassieker tegen Feyenoord, dat aan de opstelling te zien de intentie heeft vooral tegen te houden. Je verwacht daarom dat het een heuse 'walk over' wordt en zet 10 euro op een Win To Nil in op je betslip in het voordeel van Ajax. De bookmaker keert voor deze gebeurtenis een odd van 4.25 uit. Ajax scoort uiteindelijk drie keer, terwijl Feyenoord niet een keer op doel schiet. De einduitslag is 3-0 en jij wint je weddenschap.

Je winst bedraagt in totaal €32.50 (€10 x €4.25 = €42.50 - €10 inzet)

Op Voetbal Vandaag volg je alle wedstrijden uit de Eredivisie op de voet. Je ziet als eerst wie er heeft gescoord of misschien wel wie er de nul heeft gehouden. Actuele livescores, standen en statistieken.


De juiste strategie bij voetbalwedden op deze win to nil

Zoals je kunt zien is Win To Nil een vrij riskant als het gaat over voetbalwedden voetbalweddenschap. Lukt het een team niet om kansen te creëren, dan kan er ook nog gescoord worden uit dode spelsituaties als corners, vrije trappen en/of penalty's. Daar staat tegenover dat de odds de gok natuurlijk waard zijn.

Win To Nil kun je op een aantal momenten overwegen. Kijk naar een wedstrijd waarbij een van de twee teams de absolute favorietenrol heeft. Daarnaast is het aan te raden om een defensie onder de loep te nemen. Het is leuk als een ploeg veel scoort, maar als zij aan de andere kant even zoveel doelpunten tegen krijgen dan schiet het niet op.

Dat gezegd hebbende is een 'losing streak' van een team niet alleszeggend. Het kan zijn dat alles net even tegenzit in de verdediging, maar de aanval degelijk functioneert. Kijk hier dus goed naar. Tenslotte is het een absolute aanrader om te kijken naar 'Fair Play', waarmee gele en rode kaarten bedoeld worden. Wanneer een team veel doelpunten maakt maar ook veel penalty's en vrije trappen weggeeft, kan dat nadelig zijn voor je voetbal wedtips vandaag.


Meest gestelde vragen


Wat betekent Win To Nil?

Win To Nil betekent dat jij een van beide teams de wedstrijd laat winnen, zonder dat deze ploeg een tegendoelpunt krijgt

Wat betekent home team bij Win To Nil?

Als je een inzet plaatst op het 'home team', kies je voor winst van de thuisspelende ploeg

Hoe werkt een Win To Nil weddenschap?

Als je Win To Nil gaat ontleden, dan bestaat deze feitelijk uit een combinatie van een 1X2 bet en een Both Teams To Score weddenschap. Zoals gezegd zet je in op een winnaar van het duel en mag het winnende team geen enkel doelpunt incasseren

Waarom zijn de odds hoger bij Win To Nil?

Deze lijst met Bookmakers bieden vaak aantrekkelijke odds in verband met het risicogehalte van deze weddenschap. Het team waarop jij inzet moet het duel namelijk winnen en mag geen tegentreffer krijgen