Betting Groups

Betting Groups zijn wed-groepen op het internet en voornamelijk sociale media waarbij kennis en tips over voetbalwedstrijden worden gedeeld onder leden. Door het delen van informatie en middels communicatie met andere leden, kun je je eigen voetbalkennis vergroten. Die kun je vervolgens gebruiken om net als professionele gokkers winstgevend te gaan wedden. Alle voorspellingen en wedtips zijn voorzien van de beste odds.

Wat zijn Betting Groups en waar kan je die vinden

Om maar eens een open deur in te trappen: Wereldwijd zijn er miljoenen voetbalsupporters. Een aanzienlijk deel van hen probeert geld te verdienen met hun favoriete sport, door zich te begeven op het gebied van betting. Ga eens voor jezelf na of er in je directe omgeving personen zijn die af en toe of op regelmatige basis een weddenschap plaatsen.

Betting Groups stellen voetbalwedders in de gelegenheid zichzelf te verenigen. Met de komst van sociale media en daarmee platformen zoals WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, Reddit en zelfs Telegram en YouTube schieten Betting Groups als paddestoelen uit de grond. Bijna dagelijks duikt er een nieuwe groep op, doordat iedereen vrij is om een groep te starten.

bettinggroups op social media iconen van insta facebook twitter youtube telegram whatsapp
Voetbal Vandaag - betting group - share your betslip

Nederlandse betting groups

Ondanks dat we in Nedeland nog niet zo ver zijn als bijvoorbeeld Engeland zijn er ook hier steeds meer betting groepen. In de meeste gevallen zie je op sociale media zoals Facebook of chat diensen als Telegram dat er tips worden gedeeld waarop de leden kunnen reageren. Een van onze favoriete tipsters komt dan wel niet uit Nederland maar is als Belg natuurlijk de Nederlandse taal wel machtig. De tips in zijn groepen op Facebook, Instagram en Telegram groeien nog steeds dagelijks aan populariteit.

1.Voetbalvandaag.nl Voorspellingen - Share your betslip!

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Nederlands

Onze eigen voetbal betting group waarin we dagelijks onze voorspellingen posten en bespreken. We organiseren speciaal voor alle leden leuke acties waarbij we met regelmaat leuke prijzen weggeven. Wordt lid van de Share your betslip!

Aanmelden

2.Betmanbegins

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Nederlands

Betmanbegins is een initiatief van Michiel Mertes, een jongen uit België die werkzaam is geweest voor verschillende bookmakers. Michiel is miljonair geworden met voetbalwedden en heeft een aantal jonge gasten opgeleid die samen met hem tips en weddenschappen delen in hun betting group. Ale tips zijn gratis en van hoge kwaliteit dus zeker het proberen waard. Ook is er een website: www.betmanbegins.com

Aanmelden

Engelstalige Betting Groups

Engeland is een land waar voetbalwedden met de paplepel wordt ingegoten. Het land kent vele bettingshops en ook online gokken is er al jaren legaal. Het heeft dus een flinke voorsprong op Nederland en dat zie je bijvoorbeeld ook terug in het grote aantal betting communities op Facebook. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van interessante groepen die je misschien interessant vind om lid van te worden. Alle groepen zijn gratis!

1.Betting Tips & Strategy Talk UK

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Engels

Betting Tips & Strategy Talk UK is een Engelstalige betting groep op facebook met beheerders en vele leden uit de UK. Omdat hier veel professionele gokkers zitten worden er met regelmaat goede tips of andere posts geplaatst.

Aanmelden

2.Free Daily Betting Tips

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Engels

Free Daily Betting Tips is een gigantische betting group en behoort tot een groep Russische tipsters. De groep is echter gewoon in het Engels en heeft meer dan 200.000 leden!

Aanmelden

3.Betting Tips Scammers

 • Platform: Facebook
 • Status: Openbaar
 • Taal: Engels

Betting Tips Scammers is een beetje een aparte naam voor een Betting Group en mede omdat de groep openbaar is oogt deze enigszins spammerig. Echter de reden dat we de groep hebben vermeld is omdat er in de groep ook vaak andere betting groups worden aangeprezen waar soms best interessante tussen zitten.

Aanmelden

4.Oddsbible Betting Tips

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Engels

Oddsbible Betting Tips is een betting group die goed wordt bijgehouden. De discussies en posts zijn relevant en de groep wordt goed bijgehouden door haar moderators. Naast voetbalweddenschappen vind je hier ook een hoop tips voor andere sporten.

Aanmelden

5.Over 2.5 Tips Group

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Engels

Over 2.5 Tips is een betting group op Facebook met ruim 10.000 leden. Zoals de naam al doet vermoeden richt deze betting community zich met name op over/under weddenschappen.

Aanmelden

6.World Footbalnews & Betting Tips

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Engels

Een bettinggroep met zeer veel relevante informatie en nieuws voor iedereen die voetbal op de voet volgt. Het kan soms even duren alvorens je aanmelding wordt goedgekeurd maar de groep zelf wordt zeer goed bijgewerkt.

Aanmelden

7.Betting Tips Info

 • Platform: Facebook
 • Status: Openbaar
 • Taal: Engels

Een openbare gratis Facebook groep met meer dan 100.000 leden. De groep is actief sinds 2015 en wordt dagelijks geupdate met nieuwe post en wedtips

Aanmelden

8.Betting Tips

 • Platform: Facebook
 • Status: Prive
 • Taal: Engels

Een van de grotere groepen op Facebook met meer dan 200.000 leden. De groep wordt goed bijgehouden en er worden met regelmaat interessante tips en post geplaatst.

Aanmelden

Tipster Platformen

Sinds lange tijd werkt voetbal vandaag samen met verschillende tipgevers en gokprofessionals. Naast uitleg over wat bettinggroups zijn en hoe deze in je voordeel kunnen werken, geven we je graag een concrete tip.

1.Goal Profits

Goal Profits zijn toegewijde 'football traders'. Zij coachen anderen om ook deskundige traders te worden. Dat gaat veel verder dan slechts het geven van tips. Deze mannen delen de wetenschap en psychologie van voetbalwedden met leden. Ben jij een beginner? Dat komt goed uit!

Traden is een methode waarbij wedden gebeurt tegen andere spelers. In Nederland is dit momenteel (nog) niet mogelijk. Platformen die dit aanbieden, beschikken niet over een Nederlandse licentie. Daar staat tegenover dat methodes en trainingen van Goal Profits minstens zo goed werken tegen Nederlandse bookmakers.

Als lid krijg jij direct toegang tot alle statistieken, strategiën en ondersteuning die je nodig hebt.

Bezoek Goal Profits Review

2.Highroller Tips

Highroller Tips is niet echt een betting group of community maar meer een website waar je terecht kunt voor gratis wedtips. Wanneer je meer tips wil dan kun je een premium VIP abonnement nemen. De website wordt gerund door enkele professionele gokkers die allemaal een winstgevend trackrecord hebben. De weddenschappen die deze gokkers plaatsen die worden gedeeld met de leden van High Roler Tips.

Bezoek High Roller Tips Review

Wat bepaalt of een groep echt goed is

Het is lastig om te spreken van een ‘goede’ of ‘slechte’ Betting Group. Vanwege het veelzijdige aanbod is het belangrijk om een aantal criteria toe te passen die je een duw in de juiste richting geven. Dat begint met het kijken naar het aantal ‘echte' volgers van een bepaalde groep. Het is geen gunstig voorteken wanneer een Betting Group al een tijd bestaat, maar nauwelijks volgers heeft en daarnaast zelf ook geen andere groepen volgt.

Ten tweede is openheid van zaken een belangrijk punt. Het is altijd goed wanneer Betting Groups statistieken bijhouden, zoals het aantal tips dat per week wordt gegeven en het winstratio van eerdere voorspellingen over een langere termijn.

Om nog even terug te keren naar het kopje betaling, wees altijd op je hoede voor mogelijke oplichting. Het komt voor dat je via sociale media op een advertentie stuit waarin tipsters je best een tip willen geven, maar waarvoor je eerst een hoog bedrag moet overmaken. Ook mogelijk is hier dat een tipster je een tip geeft, waarna je bij een goed resultaat een bepaald bedrag moet overmaken.

Dit is voor de verstrekker van tip geheel risicoloos en een manier van snel geld verdienen over jouw rug. Volg dus niet blind alle betting tips op van Jan en allemaal en speel uitsluitend bij betrouwbare betting sites met een Nederlandse licentie van de KSA.

Kun je ook live betting tips vinden in groepen

Live betting is een steeds belangrijkere vorm van sportwedden doordat het de speler continue bezig houdt tijdens een wedstrijd. Plaats ik nog een bet, doe ik een tussentijdse cash-out, bewegen de odds in mijn voordeel? Continue is de speler op zoek naar kansen of juist momenten van uitbetalen. Waar vroeger een bet ruim voor aanvang wedstrijd werd geplaatst en pas na afloop duidelijk winst duidelijk was, is dat vandaag de dag totaal anders.

Tips krijgen voor live bets is dan ook niet eenvoudig. Je kunt je voorstellen dat tussen het moment van de tip, het plaatsen en de uitkomst soms erg weinig tijd zit. Toch zijn er zeker betting groups die een poging wagen. Sommige met succes andere een totale flop.


Meest gestelde vragen


Wat zijn Betting Groups?

Betting Groups zijn speciale groepen die zich bezighouden met voetbalwedden

Waar kan ik Betting Groups vinden?

Betting Groups zijn actief op internet en dan met name sociale media

Wat zijn goede Betting Groups en waarom?

Wanneer je een Betting Group bezoekt, kun je een aantal criteria toepassen. Bekijk bijvoorbeeld hoe lang de groep bestaat, hoeveel volgers zij hebben en of er openheid van zaken wordt gegeven met betrekking tot tips

Waarom moet je soms betalen voor tips in Betting Groups?

Goede vraag. Het is een afrader om te betalen voor tips. Je kunt prima zelf analyseren met alle tips, trics en tools die Voetbal Vandaag je aanreikt