Skrill

Skrill is een online betaalsysteem waarmee je wereldwijd kunt betalen, geld versturen en zelfs crypto mee kunt kopen. Skrill gaat tot 2013 door het leven als Moneybookers en is bezig aan een flinke opmars.Tegenwoordig is het bedrijf onderdeel van de Paysafe Group. Hoewel Skrill onderdeel is van Paysafe werken de bedrijven voorlopig elk afzonderlijk. Omdat er veel bookmakers zijn die Skrill aanbieden lees je hier de mogelijkheden die deze betaalmethode je geeft.

Voetbalvandaag.nl
BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Lees de complete review van bookmaker Bet365

Veilig en betrouwbaar

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Lees de complete review van bookmaker Jacks

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Lees de complete review van bookmaker Holland Casino

Wat is Skrill

Skrill is dus een online betaalsysteem.Je maakt een gratis Skrill account aan en vanaf dat moment kun je Skrill gebruiken voor verschillende doeleinden. Je kunt geld op je Skrill zetten en vanaf dat moment kun je Skrill gebruiken om bijvoorbeeld mee te storten bij een betting site of geld over te maken naar vrienden of familie. Je kunt op veel verschillende manieren geld op je Skrill account zetten. Dit kan bijvoorbeeld met iDeal, credit card, Paysafe, Neteller, Trustly en ook Bitcoin. Met deze opwaardeer methodes staat het geld binnen enkele momenten op je Skrill account.

Je Skrill account wordt ook wel je Skrill wallet genoemd. Je Skrill Wallet kun je vergelijken met bijvoorbeeld Paypal, waarbij je ook geld kunt overmaken en betalen. Geld overmaken doe je niet alleen naar andere Skrill gebruiken.Je kunt ook geld overmaken naar een bankrekening van iemand anders. Je hebt dan alleen een bankrekeningnummer en naam van die persoon nodig. Om geld over te maken naar een andere Skrill gebruiker, is het emailadres van de ontvanger voldoende.

Geld storten bij een bookmaker is zelfs nog gemakkelijker. Je kiest bij de cashier van de bookmaker op het Skrill logo. Vervolgens vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in en hoef je alleen nog je stortingsbedrag in te vullen. Nadat je de transactie bevestigd hebt zal het geld enkele seconden later op je account verschijnen.

skrill betaling doen bij een online bookmaker

Uitbetalen met Skrill

Uitbetalen is trouwens ook mogelijk met Skrill. Dit duurt vaak niet langer dan een paar minuten. Je zet het geld niet op je bankrekening maar op je Skrill account en daarom is de verwerkingstijd zo kort. Als het geld op je Skrill account staat, kun je zelf bepalen wat je met het geld doet. Dit kun je bijvoorbeeld overschrijven naar je eigen bank, storten op een ander bookmakers account, of storten op je Skrill Card.

De Skrill Card is een goedkope creditcard van Mastercard. Je betaalt namelijk maar € 10,00 per jaar en kunt daarmee tot € 900,00 per dag opnemen bij geldautomaten. Je kunt dus ook je winsten van een bookmaker op je Skrill card laten storten, betalen in online winkels, geld opnemen bij een pinautomaat of bijvoorbeeld vliegtickets boeken.

Skrill is erg gemakkelijk in het gebruik, je maakt je account al aan binnen twee minuten. Storten en uitbetalen is extreem snel en de kosten zijn laag. Stortingen bij een bookie zijn vaak gratis, opwaarderen van je Skrill account kost je meestal 1%. Skrill is simpel, snel en betrouwbaar en groeit daarom snel aan populariteit.

Is Skrill betrouwbaar

Je kunt er wel vanuit gaan dat Skrill betrouwbaar is. Het bedrijf is al vanaf 2001 actief en heeft een vergunning van de Ierse Nationale Bank om elektronische financiële diensten aan te bieden. Vanwege deze vergunning kan Skrill wereldwijd betaalservices aanbieden. De website is beveiligd met een TLS encryptie en je kunt ook kiezen voor een Two Factor Authentication voor extra veiligheid.

Skrill is onderdeel van de Paysafe Group, een betrouwbare financiële dienstverlener met een fantastische reputatie. Skrill is een betrouwbaar betaalplatform waarbij je ook nog eens een 100% money-back guarantee krijgt. Als blijkt dat je geld verliest omdat iemand anders jouw Skrill account heeft gebruikt, dan krijg je 100% van het bedrag terug. Je moet dan wel kunnen aantonen dat je je account goed beveiligd hebt.

Skrill account aanmaken

Een Skrill account maak je snel een eenvoudig,Op de Skrill website vind je een Register knop. In het nieuwe scherm dat zich opent, wordt je gevraagd je persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn:

 • Je voor- en achternaam
 • Je e-mail adres
 • Een wachtwoord (mix van 8 letters en cijfers)

Om je account echter volledig te gebruiken dien je je Skrill account nog te verifiëren. Na deze verificatie kun je onder andere je transactielimieten voor het betalen met Skrill verhogen. De verificatie doe je nadat je een 6-cijferige pincode hebt ingesteld. Om je account te verifiëren dien je je adresgegevens in te vullen, een storting te maken en de volgende twee documenten op te sturen:

 • Kopie paspoort, id-kaart of rijbewijs
 • Adresbewijs niet ouder dan drie maanden (elektriciteitsrekening, telefoonrekening, bankafschrift)

Nadat je deze documenten hebt opgestuurd zal Skrill je account binnen 48 verifiëren. Hierna kun je optimaal gebruik maken van je Skrill wallet en ook een Skrill Card aan kunnen vragen.

Voordelen Skrill

 • Snelle transacties
 • Makkelijk registratieproces
 • Goedkope prepaid card
 • Lage transactiekosten
 • Snelle verificatieprocedure

Nadelen Skrill

 • Skrill stortingen zijn vaak uitgesloten van bonussen
 • Klantenservice niet in het Nederlands beschikbaar

Waarom je voor het storten eerst Voetbal Vandaag bezoekt

Nu ben je natuurlijk al op de website van Voetbal Vandaag en lees je de uitleg over deze betaalmethode. Maar er is nog veel meer dat deze website te bieden heeft voor het wedden op voetbal. Voetbal Vandaag is vanaf nu de enige plek waar jij nog komt wanneer je op zoek bent naar het programma van bijvoorbeeeld de Eredivisie. Of de stand van de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. En wat te denken van de live uitslagen vuit de Champions League.

Los daarvan helpt Voetbal Vandaag je verder met voetbalvoorspellingen, uitleg over wedden en de verschillende soorten weddenschappen. De beste bookmakers staan hier met een grondige review en speciaal voor de bezoekers van Voetbal Vandaag zijn er exclusieve bonussen te verdienen. 


Meest gestelde vragen


Is een Skrill account gratis?

Ja, het aanmaken van je Skrill login is volledig gratis. Er worden ook geen kosten doorberekend voor het hebben van een account. Wel worden er (lage) transactiekosten gerekend en heeft de fysieke Skrill Card wel jaarlijkse kosten.

Is storten met Skrill veilig?

Absoluut, storten met Skrill is veilig vanwege de Two Factor Authentication en de TLS encryptie. Bovendien deel je bij een storting geen persoonlijke gegevens.

Wat is een Skrill Card?

Een Skrill Card is een prepaid credit card van Mastercard. Hier kun je vanuit je Skrill wallet geld opzetten waarna je deze kaart als credit card kunt gebruiken.

Hoeveel kost een Skrill Card?

Een fysieke Skrill Card van Mastercard kost € 10,00 per jaar. Er is ook een virtuele Skrill Card, dit is een digitale prepaid credit card van Mastercard die gratis is.

Zijn stortingen via Skrill bij een bookmaker gratis?

Bij veel bookmakers zijn Skrill stortingen gratis. Dat wil zeggen dat bookmakers de transactiekosten op zich nemen. Aan het aanvullen van je Skrill wallet zitten wel kosten. Zo wordt er 1% aan transactiekosten aangerekend voor stortingen via iDEAL en credit card. Geld ontvangen van een bookmaker is gratis maar geld opnemen met je Skrill Card kost je 1,75% van het opgenomen bedrag. De meeste stortingen naar bookmakers zijn dus gratis maar kijk ook zeker naar de kosten die je hebt om geld op je Skrill account te zetten.

Krijg ik een bonus als ik stort met Skrill?

Er zijn bookmakers die bijvoorbeeld een welkomstbonus geven als je stort met Skrill. Toch zijn er ook bookmakers die Skrill betalingen juist uitsluiten. Daarom is het belangrijk om voor je gaat storten eerst goed te kijken of je bij de betting site ook recht hebt op een bonus.