Mexico en Panama strijden om Gold Cup-zege: odds tot 4.10!

Na weken topvoetbal is de finale van de Gold Cup aangebroken. Mexico en Panama strijden in het SoFi Stadium in Californië om de felbegeerde trofee. Bookmaker JACKS.NL heeft weer een breed spelaanbod voor deze eindstrijd. Wij zetten de beste wedtips voor je op een rij!

Edson Alvarez in actie voor Mexico
© PROSHOTS | 15-07-2023 12:00
  • Tip: Beide teams scoren (2.25)
  • Tip: Mexico scoort twee of meer doelpunten (1.91)
  • Tip: Mexico scoort drie of meer doelpunten (4.10)

Het bereiken van de finale ging voor Mexico een stuk voortvarender dan voor Panama. Mexico won in de halve finale met 3-0 van Jamaica. Panama versloeg de Verenigde Staten, één van de titelfavorieten, na strafschoppen. Kijkend naar de quoteringen van JACKS.NL is Mexico in de finale de grootste kanshebber voor het winnen van de Gold Cup. Winnen zij, dan zie je je inzet 1.57 keer uitbetaald. Voor een overwinning van Panama pak je 6.10 keer je inleg.

6 x €10 Free Bet

Mexico en Panama weten het net te vinden

Mexico won bijna al haar Gold Cup-wedstrijden tot de finale. De ploeg van Eredivisie-spelers Álvarez, Giménez en Sanchez verloor alleen van Qatar. Dat is ook het enige duel waarin Mexico niet wist te scoren. In die andere vier duels was het liefst twaalf keer trefzeker. Ook Panama weet het net wel te vinden dit toernooi. Het scoorde in elke wedstrijd en met name de 4-0 zege op Qatar springt daarbij in het oog. Weten Mexico en Panama in de finale opnieuw allebei te scoren, dan pak je 2.25 keer je inzet bij JACKS.NL.

Vooral de doeltreffendheid van Mexico valt op. De ploeg van bondscoach Jaime Lozano prikte er vier tegen Honduras, terwijl Jamaica en Haïti er beide drie om de oren kregen. Is de Mexicaanse voorhoede in de Gold Cup-finale opnieuw op dreef? Voor 2 of meer goals van El Tricolores zie je 1.91 keer je inleg terug. Vertrouw je erop dat ze er drie maken, dan pak je liefst 4.10 keer je inzet!

Mexico - Panama live op tv

De finale van de Gold Cup wordt live uitgezonden op ESPN. Mexico - Panama begint om maandag 17 juli om 01:30 uur.