Haaland en City jagen op eerste Super Cup: pak bijna drie keer je inzet!

Manchester City en Sevilla strijden woensdag om de UEFA Super Cup. De regerend winnaars van de Champions League en de Europa League hopen in Piraeus hun eerste prijs van het seizoen te pakken. In dit artikelen geven we je de beste quoteringen en wedtips voor dit topaffiche en vertellen we je waar de wedstrijd live te zien is!

Erling Braut Haaland, spits van Manchester City
© PROSHOTS | 16-08-2023 09:00
  • Tip: er vallen minstens drie doelpunten (1.63)
  • Tip: Haaland schiet drie of meer keer op doel (2.55)
  • Longshot: Haaland scoort twee of meer doelpunten (2.70)

Bekende gezichten

Het is niet de eerste keer dat Manchester City en Sevilla elkaar treffen. Beide Europese grootmachten kwamen elkaar in de groepsfase van Champions League-seizoen 2022-2023 toevallig ook al tegen. De Citizens waren in beide duels oppermachtig voor de Spanjaarden: in Sevilla werd het 0-4, terwijl er in Manchester met 3-1 werd gewonnen door de ploeg van Guardiola. Belooft het woensdag opnieuw een doelpuntenregen te worden? Bij drie of meer doelpunten, pak je 1.63 keer je inzet. Op minstens vier goals staat zelfs een quotering van 2.55.

Veilig en betrouwbaar

Bliksemstart Haaland

Erling Braut Haaland begon het nieuwe Premier League-seizoen zoals hij de vorige geëindigd was. Namelijk met het maken van doelpunten. Bij de seizoensouverture tegen Burnley was de Noor direct twee keer trefzeker. De boomlange spits weet ook wel hoe het voelt om tegen Sevilla te scoren. Hij speelde alleen het heenduel op bezoek in Spanje mee en daarin was hij meteen twee keer trefzeker. Schiet hij woensdag in ieder geval drie keer op doel, dan pak je 2.55 keer je inleg. Weet hij er weer twee in het netje te schieten, dan pak je zelfs 2.70 keer je inzet!

Manchester City - Sevilla live op tv

De strijd om de Super Cup tussen Manchester City en Sevilla is woensdag 16 augustus om 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.