Halve finales in de Gold Cup: pak 4.10 keer je inzet met deze wedtips!

Nog drie wedstrijden en dan weten we welk land zich tot winnaar van de Gold Cup kroont. In de nacht van woensdag op donderdag staan de halve finales op het programma. Amerika trapt de voetbalnacht af tegen Panama, waarna het om 04:00 uur tijd is voor Jamaica - Mexico. Wij zetten een aantal wedtips voor je op een rij waarmee je tot wel 4.10 keer je inzet kan terugverdienen bij JACKS.NL!

Santiago Gimenez, spits van Feyenoord en Mexico
© PROSHOTS | 12-07-2023 10:00
  • Tip: VS scoort drie of meer doelpunten (2.14)
  • Tip: Jesús Ferreira scoort (2.55)
  • Tip: Mexico wint en beide teams scoren (4.10)
  • Tip: Santiago Giménez scoort (2.50)

Verenigde Staten - Panama

De Verenigde Staten neemt het 13 juli om 01:30 uur Nederlandse tijd op tegen Panama. Bij de USA kan AZ-middenvelder Mihailovic dit toernooi rekenen op een basisplaats. Dat vertrouwen betaalt hij uit, want hij scoorde al twee keer en gaf ook nog eens twee assists. De doelpuntenproductie van de VS is erg lekker op stoom op de Gold Cup: het scoorde namelijk al vijftien keer in vier wedstrijden! Wordt het tegen Panama opnieuw een doelpuntenfestijn? Als Amerika drie of meer goals maakt, pak je bij JACKS.NL 2.14 keer je inzet. Iemand die een belangrijk aandeel heeft in die goals is Jesús Ferreira. De spits van FC Dallas scoorde al zes keer en is topscorer van het toernooi. Is hij donderdagnacht opnieuw trefzeker, dan zie je je inzet 2.55 keer terug.

Veilig en betrouwbaar

Jamaica - Mexico

Het Eredivisie-getinte Mexico neemt het om 04:00 uur op tegen Jamaica. De ploeg van Álvarez, Sanchez (Ajax) en Giménez (Feyenoord) is volgens JACKS.NL favoriet voor de eindzege. Om die favorietenrol waar te maken, moet eerst dus worden gewonnen van verrassing Jamaica. Het Caribisch eiland speelde in de groepsfase knap gelijk tegen de VS en won overtuigend van Trinidad and Tobago en St. Kitts and Nevis. Jamaica wist in al haar wedstrijden te scoren en aan de andere kant lijkt de defensie van Mexico ook niet volledig waterdicht. Scoren beide ploegen en weet favoriet Mexico te winnen, dan zie je je inzet 4.10 keer uitbetaald. Zet Feyenoord-spits Santiago Giménez zich met een goal op het scorebord, dan pak je 2.50 keer je inleg.

De Gold Cup live op tv

De wedstrijden van de Gold Cup worden live uitgezonden op ESPN. Verenigde Staten - Panama begint donderdag 13 juli om 01:30 uur, om 04:00 uur gevolgd door Jamaica - Mexico.