Welkomstactie JACKS.NL: 100 keer je inzet als Nederland van Ierland wint!

De spelers van het Nederlands elftal zijn voor de laatste keer dit kalenderjaar bijeengekomen voor twee kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2024. De Oranjeselectie herbergt dit keer twee debutanten met Jorrel Hato en Thijs Dallinga. In groep B staat Nederland op een tweede plek, maar in punten (12) gelijk met nummer drie Griekenland. De opdracht tegen Ierland is dus niet anders dan gewoonlijk: winnen. En JACKS.NL is erbij!

Jorrel Hato, verdediger van het Nederlands elftal
© PROSHOTS | 16-11-2023 12:15

50 of 100 keer je inzet als Nederland wint

De bookmaker bedient nieuwe spelers namelijk met een fraaie welkomstactie. Iedereen van 24 jaar en ouder maakt kans om 50 of zelfs 100 keer zijn of haar inzet te winnen! Kan het Nederlands elftal een plek op het EK vaststellen door te winnen van Ierland? In dat geval slaan nieuwe spelers bij JACKS.NL hun slag. Meedoen?

  1. Maak een account aan op JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet bij de wedstrijd Nederland - Ierland in op Nederland als 'Wedstrijdwinnaar'.
  5. Wint Nederland? Dan pak je 50 of 100 keer je inzet!

Nederland - Ierland actie: 100x je inzet als Nederland wint!

Heenwedstrijd in Ierland

Ruim twee maanden geleden boekte de ploeg van bondscoach Ronald Koeman een minimale overwinning in en tegen Ierland. In het Avivastadion in hoofdstad Dublin, tevens thuisbasis van het nationale Ierse rugbyteam, boog Oranje een vroege achterstand om na doelpunten van Cody Gakpo en Wout Weghorst.