Unibet

Unibet is binnen Europa een enorm grote en betrouwbare naam in de online gokwereld. Bij de Zweeds getinte aanbieder kunnen liefhebbers van online kansspelen terecht voor Sportsbook, Casino, Poker en Bingo spellen. Op het moment van schrijven beschikt Unibet nog niet over een vergunning van de Kansspelautoriteit. Volgens de informatie die wij tot onze beschikking hebben, gaat daar op korte termijn verandering in komen. In deze review richten wij ons op het bestaande Sportsbook, zodat jij nu alvast weet wat je kunt verwachten wanneer Unibet in Nederland op de markt komt.


6 redenen waarom Unibet in Nederland gaat aanslaan 1. Unibet was al eerder toegankelijk voor Nederlanders, met groot succes
 2. Heerlijke Unibet sport bonus tot maximaal €50,00
 3. Breng 3 vrienden aan en ontvang zelf tot €200,00 aan bonussen
 4. Aantrekkelijke odds boosts voor geselecteerde weddenschappen
 5. Unieke 100% Cash Out pre-match
 6. Kijk gratis voetbal met Unibet live streaming


Registreren bij Unibet


Nieuwe account aanmaken bij Unibet

Voor het aanmaken van een Unibet account zul je helaas nog heel even moeten wachten. Wanneer het moment suprême is aangebroken, kun jij direct profiteren van alle voordelen die voetbalweddenschappen plaatsen bij Unibet met zich meebrengt. Laat jouw e-mailadres achter, zodat jij als een van de eersten op de hoogte bent van de status van de licentieaanvraag. En belangrijker nog: Zodat wij jou een exclusief aanbod kunnen doen om vanaf dat moment te gaan wedden bij Unibet.

Over Unibet


Unibet is opgericht in 1997 door de Zweed Anders Ström. Zijn doel was om zijn kennis over sport te delen en mensen te helpen met plaatsen van sportweddenschappen. Deze ambitie was niet alleen toen belangrijk, maar is inmiddels nog steeds een van de pijlers onder de bedrijfsstructuur. Dat zie je overduidelijk terug in de slogan ‘by players, for players’.

De eerste licentie die Unibet ontving, was de vergunning voor het Verenigd Koninkrijk in 1998. Twee jaar later, in 2000, werd ook de Maltese MGA licentie bemachtigd. In 2010 volgde een Franse vergunning, in 2011 de Deense en in 2012 verleende de Belgische kansspelautoriteit een licentie.

In 2016 wijzigt de Unibet Group plc naar de Kindred Group plc. Unibet wordt hiermee onderdeel van een multi brand strategie met 13 verschillende merken. Inmiddels spelen er bij Unibet zo’n 16 miljoen mensen.

Voor 1 oktober 2021 kon je als Nederlander ‘gewoon’ wedden bij Unibet. Per die datum besloot men echter om Nederlandse spelers niet langer toegang te geven. Dit vanwege het feit dat de Nederlandse kansspelautoriteit bedrijven die gokdiensten aanbieden aan Nederlanders zonder vergunning, in de wachtkamer plaatst. Met de gekozen strategie hoopt Unibet sneller een licentie in Nederland te kunnen bemachtigen.

De informatie die wij tot onze beschikking hebben, luidt dat de KSA voornemens is die licentie te verstrekken in Q2, om precies te zijn per 1 april 2022. Achter de schermen zou Unibet reeds alles klaar hebben staan om de Nederlandse markt te kunnen gaan veroveren.

Zo haal je het meeste uit je Unibet account!


Als jij straks een actieve Unibet account hebt, dan wil jij daar natuurlijk maximaal van profiteren. Het meest belangrijke hierbij, is dat jij regelmatig inlogt in je account. Je ziet daardoor of er bonussen zijn waarvan je kunt profiteren. Daarnaast zie jij op die manier bovenop odds boosts, Unibet Free Bets enzovoort. Speciale acties die aan jou persoonlijk gericht zijn, staan altijd in je berichtenbox.

Geld storten bij Unibet, alle betaalmogelijkheden

Met een account is het voor buitenlandse spelers (de auteur van deze review woont in Finland en kan dus inloggen) mogelijk om geld te storten op maar liefst 5 verschillende manieren.

Creditcards (minimaal €10,00)

 • Visa
 • MasterCard

E-Wallets (minimaal €15,00)

 • Ecopayz
 • Skrill
 • Neteller

Om alvast in de toekomst te kijken, zou het niet meer dan logisch zijn wanneer Unibet iDeal als betaalmogelijkheid zou toevoegen. Bekijk de huidige bookmakers met ideal. Een reguliere bankoverschrijving behoort vermoedelijk ook tot de mogelijkheden.

Unibet Bonussen en Promoties


Het blijft natuurlijk koffiedik kijken aangaande toekomstige bonussen voor Nederlandse spelers. Wat we momenteel zien, is dat Unibet promoties lanceert die land-afhankelijk zijn. Als jij op de .be website kijkt en je vergelijkt dit met de bonussen op de .com variant, dan zit er een wezenlijk verschil tussen de Unibet bonussen en promoties. Twee aanbiedingen komen volledig overeen.

Allereerst is dat de welkomstbonus. Iedereen die zich momenteel aanmeldt als nieuwe speler, een bonus ontvangt van 200% tot maximaal €50,00. Stort jij dus €25,00, dan ontvang je €75,00 om mee in te zetten.

Het bonusgeld kan worden vrijgespeeld tegen een minimale quotering van 1.40 of hoger. Je moet jouw welkomstbonus in totaal 6x rondspelen om in aanmerking te komen voor uitbetalingen. Als je €50,00 ontvangt, moet je dus €300,00 inzetten om het bedrag over te laten schrijven naar je rekening.

De tweede bonus die momenteel geldt, zijn Flash Boosts. Dit zijn verhoogde quoteringen op door Unibet selecteerde weddenschappen. Zij maken de odds voor bepaalde markten hoger, zodat inzetten hierop aantrekkelijker wordt. Daarnaast kun je natuurlijk een grotere winst maken.

Let op: bovenstaande bonussen en promoties zijn alléén beschikbaar voor spelers ouder dan 24 jaar!

Unibet klantenservice contactgegevens


Een degelijke klantenservice is een essentieel onderdeel van een kansspel-aanbieder. Reken er maar op dat wanneer je 16 miljoen spelers hebt, je voldoende getrainde medewerkers op de Unibet helpdesk moet hebben zitten, die jou snel van dienst kunnen zijn. De Unibet klantenservice is bereikbaar op de volgende

Live chat

Zoals veel sportsbook aanbieders, beschikt ook Unibet over een live chat. We zien echter dat er een verschil zit in openingstijden, gebaseerd op het land waarin jij verblijft. In België zijn zij bijvoorbeeld geopend van 10.00 tot 22.00 uur, terwijl de internationale live chat 24/7 geopend is. We vragen ons af hoe dat in Nederland gaat zijn, want als jij buiten de openingstijd om contact opneemt via deze methode, kun je dus alleen in het Engels communiceren.

Telefoonnummer

Het is mogelijk om te bellen naar Unibet. Het telefoonnummer hiervoor is 080074408. De lijn is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 00.00 uur. Tussen 22.00 en 00.00 krijg je een Engelstalige medewerker aan de lijn en kun je dus niet in je eigen taal spreken.

Unibet Community

Een van de interessante aspecten binnen de Unibet klantenservice, is de Unibet Community. Hier kun je terecht voor veelgestelde vragen, die leven onder spelers. Medewerkers van het Sportsbook geven hier antwoorden en nemen actief deel aan de community.

FAQ

De Unibet FAQ bevat tal van relevante vragen. Je kiest zelf het onderwerp waarover jij een vraag hebt en kunt zelfs een zoekwoord invoeren. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je natuurlijk altijd een live chat openen, of door telefonisch contact op te nemen.

Unibet app downloaden


Unibet heeft een eigen sportsbetting app! Deze applicatie is te downloaden op een iPhone, iPad en Android toestel. De softwarevereisten kun je vinden wanneer je van plan bent de app te downloaden. Met de applicatie kun jij:

 • Meer dan 40.000 sportevenementen streamen per jaar
 • Live wedden op een groot aantal verschillende markten
 • Meldingen ontvangen van aankomende voetbalwedstrijden

Unibet Livestream


Een van de redenen om een account aan te maken bij deze betting gigant wanneer dat voor Nederlandse ingezetenen mogelijk is, is het feit dat jij gratis voetbal kunt kijken. Zoals hierboven staat streamt Unibet meer dan 40.000 evenementen per jaar. Het aantal competities is daarnaast ongekend. Of jij nu op zoek bent naar Engels voetbal, Duitsland voetbal of een andere aantrekkelijke league. Met een Unibet livestream voetbal zit jij digitaal standaard op de voorste rij.

Tips en uitleg over je Unibet account


Voor jou is het extreem handig dat we nu alvast tips en uitleg geven over verschillende onderdelen binnen een Unibet account. Daardoor kom jij bij de lancering niet voor vragen te staan. Heb je die wel, dan hoef je deze pagina er alleen maar bij te nemen.

Inloggen

Rechts bovenaan staan 2 verschillende knoppen. Login en Registreer. Nadat jij jouw account hebt gemaakt, kies je voor login. Je voert je gebruikersnaam (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord in. Nadat jij succesvol bent ingelogd bij Unibet, verandert de login knop naar ‘storten’. Daarmee heb jij direct de optie om je balans aan te vullen.

Belangrijke algemene voorwaarden

Een Unibet account gaat gepaard met algemene voorwaarden. Niemand heeft zin om een ellenlange lijst statische zinnen door te nemen. De meeste zijn ook verre van relevant voor jou. Wel zijn er enkele standaard, zeg maar de belangrijkste algemene voorwaarden.

 • Je kunt alleen een account aanmaken, wanneer je dit nog niet eerder hebt gedaan bij Unibet
 • Het bedrijf accepteert alleen spelers die niet staan ingeschreven bij CRUKS en tenminste 18 jaar of ouder zijn
 • De gegevens die jij opgeeft, worden bij het verifiëren gecheckt en moeten 100% overeenkomen met jouw identiteitsbewijs
 • Bonussen kunnen slechts eenmaal per persoon geclaimd worden. Lees bovendien altijd de bijkomende voorwaarden door voordat je welke bonus dan ook accepteert. Deze zijn bijgevoegd bij elke promotie

Verifiëren van je account

Momenteel werkt Unibet verificatie nog via dat vervelende en voornamelijk tijdrovende opsturen van documenten. Je dient dus eerst een kopie van je identiteitsbewijs te versturen, gevolgd door een bewijs van adres. Dit mag een bankverklaring of bijvoorbeeld telefoonrekening zijn. Het kan een aantal dagen duren voordat er iemand bereid is deze documentatie te bekijken en goed te keuren.

Omdat de meeste aanbieders van een Sportsbook in Nederland inmiddels verifiëren middels iDin, verwachten wij niet dat Unibet zal achterblijven. Dit is een zeer snelle wijze en scheelt handmatig verwerken. Bovendien krijg jij daardoor sneller uitbetalingen op je account. Een behoorlijke win-win situatie dus voor zowel jou als Unibet.

Speel bewust verslavingspreventie

Het is tegenwoordig verplicht voor aanbieders van online kansspelen een pagina te wijden aan verslavingspreventie. Dit is een onderdeel dat zwaar meeweegt voor de Kansspelautoriteit, dat het voorkomen van gokverslavingen bij spelers als een van haar kerntaken ziet. Op de Unibet website staat rechts bovenaan in de hoek een sectie die ‘verantwoord spelen heet’. Hier kun je meer lezen over:

 • Hoe je gokken leuk kunt houden
 • Hoe het instellen van limieten werkt
 • De mogelijkheden tot een pauze nemen
 • De opties voor hulp en ondersteuning

Je balans bekijken

Om je Unibet balans te bekijken, dien je allereerst ingelogd te zijn. Rechts bovenaan staat het bedrag waarmee jij kunt wedden. Let hierbij goed op, want de verdeling tussen jouw opneembare saldo en bonussen staan niet afzonderlijk, maar zijn samengetrokken. Hoe los je dit op?

Klik simpelweg op dit bedrag. Dan wordt er aangegeven hoeveel het ‘hoofdbedrag’ is en welke bonuswaarde je nog over hebt. Deze zul je eerst vrij moeten spelen, voordat deze wordt toegevoegd aan je hoofdbalans.

Je historie bekijken

Unibet geeft je 2 mogelijkheden om je historie te bekijken. Allereerst gaat dat over de transacties/uitbetalingen die je hebt gedaan. Als je op ‘Account’ klikt, wordt je direct doorgelinkt naar je transactiegeschiedenis. Hier kun je zelf aangeven of je stortingen of uitbetalingen wilt zien. Bovendien kun je de filter instellen op de periode waarvan je dit wilt zien.

Om geplaatste bets en de resultaten hiervan te bekijken, klik je heel handig op het onderdeel waarvan je dat wilt zien. Je kunt kiezen tussen Sportsbook, Unibet Casino, Poker en Bingo spellen.

Winsten uitbetalen

Als jij een uitbetaling wilt doen, kun je dit aanvragen via je account. Aan de linkerkant verschijnt een menu met het woord ‘uitbetalen’. Hiervoor heb je natuurlijk wel saldo nodig.

Unibet uitbetalen is enorm simpel. Het is gangbaar om uit te cashen via dezelfde manier als waarmee je gestort hebt. Deze methode is namelijk reeds geverifieerd. De mogelijkheden hiertoe zijn dezelfde als de betaalmethodes waarmee je kunt storten.

 • Visa
 • MasterCard
 • EcoPayz
 • Skrill
 • Neteller

Voor de creditcards geldt een minimale uitbetaling van €10,00. Bij E-wallets ligt dit bedrag op €15,00. Prettig is dat uitbetalen niets aan fee kost. Je hoeft hier dus niets voor te betalen.

Wedden op voetbal bij Unibet


Als jij op zoek bent naar een sportsbook dat er écht toe doet, dan spreekt Unibet voor zichzelf. Het bedrijf heeft zichzelf al lang en breed bewezen en innoveert nog altijd.

De Kambi software is gebruiksvriendelijk en laat jou alle opties direct zien. Of jij nu wilt wedden op Nederlands voetbal (Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie Vrouwen, Tweede Divisie en de KNVB Beker), of dat jij jouw geld wilt zetten op de hoogste betaald voetbalcompetitie van pakweg Taiwan. Unibet heeft het allemaal.

Topcompetities om op te wedden

Vanuit het verleden en het heden weten we al dat de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn. De competities die Voetbal Vandaag aanbiedt, kan allemaal op gewed worden bij Unibet. Van Engels voetbal met de Premier League en Championship, tot en met de Turkse Süper Lig.

Welke soorten voetbalweddenschappen

Onderstaande voetbalweddenschappen kun je gegarandeerd plaatsen op wedstrijden bij Unibet.

 • 1x2
 • Asian Handicap
 • 3 Way Handicap
 • Draw No Bet
 • Bet Builder
 • Both Teams To Score
 • Over Under
 • Double Chance
 • Half Time Full Time
 • Correct Score
 • Odd Even
 • Win To Nil
 • Speler Specials
 • Scorecast

Interessant om te weten, is dat je vanuit sommige landen bij Unibet kunt wedden op kaarten. Dit is in Nederland verboden. Hieraan kun je zien dat Unibet meedenkt met wat spelers belangrijk vinden. Wederom komt de slogan by players, for players hier naar voren.

Unibet 100% Cash Out pre-match

Wat Unibet echt uniek maakt in tegenstelling tot bijvoorbeeld TOTO, is de zogeheten 100% Cash Out pre-match. Dit houdt simpelweg in dat je jouw bets kunt uitcashen voordat de eerste wedstrijd op de betslip(s) is begonnen.

Je vraagt je misschien af waarom dit uniek is, maar in de wereld van online bookmakers is het ‘normaal’ dat wanneer jij je bet plaatst en ziet dat je bijvoorbeeld een foutje hebt gemaakt (pre-match), je de weddenschap kunt incashen tegen een lager bedrag dan waartegen je hem geplaatst hebt. Ook al zit hier slechts een minuut tussen. Unibet maakt met de Cash Out pre-match een einde aan die onzin en geeft je gewoon je geld terug.

Unibet Live wedden

Wil jij direct kunnen inspringen op gebeurtenissen? Met Unibet live wedden kun jij snel bijzetten. Anderzijds kun je ook kiezen voor een cash-out als jij tevreden bent met de winst die wordt aangeboden, of wanneer je een verlies wilt beperken.

Binnen het sportsbook zie je links in het menu een knop 'live wedden'. Vervolgens worden de evenementen getoond waarop je kunt inzetten. Uniek hierbij is dat er ook staat aangegeven hoeveel weddenschappen er beschikbaar zijn. Dit is te zien voor elke individuele sport, maar ook voor elk evenement.

Op welke sporten kun je bij Unibet wedden naast het voetbal?


Bij Unibet kun je wedden op maar liefst 31 verschillende sporten. Daarnaast is het ook mogelijk om op non-sporten te wedden. Voorbeelden hiervan zijn wie de volgende president van de Verenigde Staten gaat worden en wie de prijs wint voor beste actrice. Onderstaand vind je de lijst met alle sporten waar je bij Unibet op kunt wedden.

 • American Football
 • Australian Rules
 • Basketbal
 • Boksen
 • Cricket
 • Darten
 • Draven
 • Floorball
 • Formule 1
 • Golf
 • Handbal
 • Hondenrennen
 • Honkbal
 • IJshockey
 • E-sports
 • Motorsport
 • Paardenrennen
 • Politiek
 • Rugby League
 • Rugby Union
 • Schaken
 • Snooker
 • Tafeltennis
 • Tennis
 • TV en nieuws
 • UFC / MMA
 • Virtuele Sporten
 • Voetbal
 • Volleybal
 • Wielrennen
 • Winter Olympische Spelen
 • Wintersport
 • WWE / Pro worstelenMeest gestelde vragen

Wat is Unibet?

Unibet is een aanbieder van online kansspelen. Jij kunt hier voetbalwedden maar ook casinospellen, Unibet poker en bingo spelen

Hoe werkt Unibet?

Om te beginnen met wedden of een spel te spelen voor geld, begin je met het aanmaken van een account. Daarna maak je een storting, zodat je een balans hebt om mee te wedden / overige games mee te spelen

Hoe werkt Unibet voetbal?

Enorm eenvoudig. Klik met een vol saldo op het Sportsbook en kies de wedstrijden uit waarop jij wilt gaan inzetten. Om een weddenschap te selecteren, klik jij een keer met je muis. De weddenschap verschuift dan naar de betslip. Heb jij voldoende bets geselecteerd? Vul dan je inzet in en bevestig de bet.

Waarom doet Unibet het niet?

Unibet heeft ervoor gekozen haar activiteiten in Nederland tijdelijk te staken, om niet door de kansspelautoriteit op een wachtlijst te worden geplaatst. Bookmakers die zonder vergunning actief zijn op de Nederlandse markt, lopen het risico geen vergunning te krijgen en dat wil het bedrijf voorkomen

Hoe lang duurt het voordat Unibet uitbetaalt?

Als je account volledig geverifieerd is, zoals straks met iDIN ontzettend snel is gebeurd, zal Unibet uitbetalingen zo snel mogelijk verwerken. Afhankelijk van de methode die jij gebruikt kan er verschil zitten in de verwerkingstijd. Een uitbetaling is binnen een E-wallet bijvoorbeeld sneller zichtbaar dan middels een bankoverschrijving