BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Betting Groups – Wedden op voetbal met tips uit Betting Groups

Betting Groups zijn wed-groepen op het internet en voornamelijk sociale media waarbij kennis en tips over voetbalwedstrijden worden gedeeld onder leden.

Door het delen van informatie en middels communicatie met andere leden, kun je je eigen voetbalkennis vergroten. Die kun je vervolgens gebruiken om net als professionele gokkers winstgevend te gaan wedden.

Wat zijn Betting Groups en waar kan je die vinden

Om maar eens een open deur in te trappen: Wereldwijd zijn er miljoenen voetbalsupporters. Een aanzienlijk deel van hen probeert geld te verdienen met hun favoriete sport, door zich te begeven op het gebied van betting. Ga eens voor jezelf na of er in je directe omgeving personen zijn die af en toe of op regelmatige basis een weddenschap plaatsen.

Betting Groups stellen voetbalwedders in de gelegenheid zichzelf te verenigen. Met de komst van sociale media en daarmee platformen zoals WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, Reddit en zelfs Telegram en YouTube schieten Betting Groups als paddestoelen uit de grond. Bijna dagelijks duikt er een nieuwe groep op, doordat iedereen vrij is om een groep te starten.

Doordat het aanbod dusdanig gevarieerd is, wordt het voor jou als speler lastig een groep te vinden met tips en informatie die jou echt kunnen helpen om winstgevend te gaan wedden. Sterker nog: Het gros van bestaande Betting Groups blinkt voornamelijk uit in het delen van ‘tips’ die niet of nauwelijks geanalyseerd zijn. Concluderend heb je daar dus helemaal niets aan.

Daar staat tegenover dat er groepen bestaan die uitblinken in het geven van goede tips. De beheerders van deze groepen zijn vaak professionele gokkers met jarenlange ervaring. Zij weten dus wat er komt kijken bij sportweddenschappen; Het allermooiste is dat zij bereid zijn om kennis en kunde met jou te delen. Voor goede voorspellingen hoef je natuurlijk niet ver te zoeken want die vind jij ook op Voetbal Vandaag.

Sommige Betting Groups zijn alleen toegankelijk tegen betaling. Dit kan in de vorm van een eenmalig of een maandelijks bedrag. Ook tips kunnen gepaard gaan met kosten. Dit kan per tip, week, maand of jaar. Het is niet direct oplichting wanneer er om betaling gevraagd wordt gevraagd.

Kan je ook Live betting tips vinden in een groups

Live betting is een steeds belangrijkere vorm van sportwedden doordat het de speler continue bezig houdt tijdens een wedstrijd. Plaats ik nog een bet, doe ik een tussentijdse cash-out, bewegen de odds in mijn voordeel? Continue is de speler op zoek naar kansen of juist momenten van uitbetalen. Waar vroeger een bet ruim voor aanvang wedstrijd werd geplaatst en pas na afloop duidelijk winst duidelijk was, is dat vandaag de dag totaal anders.

Tips krijgen voor live bets is dan ook niet eenvoudig. Je kunt je voorstellen dat tussen het moment van de tip, het plaatsen en de uitkomst soms erg weinig tijd zit. Toch zijn er zeker betting groups die een poging wagen. Sommige met succes andere een totale flop.

Wat bepaald of een zo een groep ook echt goed is

Het is lastig om te spreken van een ‘goede’ of ‘slechte’ Betting Group. Vanwege het veelzijdige aanbod is het belangrijk om een aantal criteria toe te passen die je een duw in de juiste richting geven.

Dat begint met het kijken naar het aantal ‘echte’ volgers van een bepaalde groep. Het is geen gunstig voorteken wanneer een Betting Group al een tijd bestaat, maar nauwelijks volgers heeft en daarnaast zelf ook geen andere groepen volgt.

Ten tweede is openheid van zaken een belangrijk punt. Het is altijd goed wanneer Betting Groups statistieken bijhouden, zoals het aantal tips dat per week wordt gegeven en het winstratio van eerdere voorspellingen over een langere termijn.

Om nog even terug te keren naar het kopje betaling, wees altijd op je hoede voor mogelijke oplichting. Het komt voor dat je via sociale media op een advertentie stuit waarin tipsters je best een tip willen geven, maar waarvoor je eerst een hoog bedrag moet overmaken. Ook mogelijk is hier dat een tipster je een tip geeft, waarna je bij een goed resultaat een bepaald bedrag moet overmaken. Dit is voor de verstrekker van tip geheel risicoloos en een manier van snel geld verdienen over jouw rug.

Volg dus niet blind alle betting tips op van Jan en allemaal en speel uitsluitend bij betrouwbare betting sites met een Nederlandse licentie van de KSA.