BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal op tv vandaag

Voetbal op tv vandaag is vanaf nu jouw startpagina voor informatie over alle wedstrijden die de gehele dag op het programma staan. Als je naar boven scrollt, zie je direct alle aankomende wedstrijden die vandaag op het programma staan. Hierbij krijg je de keuze te selecteren op tijd of op competitie.

Hiermee zie je in een oogopslag in welke competities er wordt gespeeld, alsmede welke clubs er tegenover elkaar staan. Je komt te weten hoe laat je moet inschakelen en het meest belangrijk: op welke zender je moet zijn. Tenslotte krijg je aan de rechterzijde van de pagina een lijst met alle tv providers die deze zender aanbieden. Daarmee kun je direct schakelen om niets van het voetbal op tv vandaag te hoeven missen.

Het beste voetbal vandaag op tv uit de meest belangrijke competities

Voetbal Vandaag is een krachtig Nederlands merk. Dat komt overduidelijk naar voren op de website en wordt vanzelfsprekend dus ook doorgetrokken naar de tv gids.

Met die reden zie je te allen tijde als eerst of er vandaag voetbal op tv is in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Play-offs en de Johan Cruijff Schaal.  Aansluitend krijg je het gehele overzicht met duels uit Europese topcompetities met internationale bekertoernooien en de Amerikaanse Major Soccer League als aanvulling. In de volgende paragraaf kom je precies te weten hoe je een overzicht van het voetbal vandaag op tv met enkele muisklikken razendsnel op je scherm krijgt te zien.

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left

Vandaag voetbal op tv kijken met de gebruiksvriendelijke tv gids

Als je naar boven scrollt op deze pagina, kom je uit bij de tv gids. Het eerste dat opvalt bij het voetbal op tv is de datum. Omdat je op zoek bent naar het voetbal op tv vandaag, staat de datum standaard ingesteld op vandaag. Direct daaronder staat een icoon met de vlag die hoort bij een competitie en de naam hiervan.

  • Wanneer het bijvoorbeeld gaat om de Italiaanse Serie A, dan zie je de kenmerkende groen-wit-rode vlag met de woorden Serie A.

Vervolgens worden alle wedstrijden uit een competitie onder elkaar opgesomd, op volgorde van tijd.

  • Speelt Juventus tegen Lazio Roma om 21:00 uur, terwijl AS Roma – Napoli om 18:00 uur op het programma staat, dan staat Roma dankzij een eerder aanvangstijdstip boven Juventus.

Het kan zijn dat er vandaag voetbal op tv op het programma staat in meerdere competities. Om te voorkomen dat je de hele gids moet doorscrollen om uit te komen bij jouw favoriete team/league, is er een handige filteroptie geïntegreerd.

Deze tool stelt je in staat om op competities of aanvangstijdstippen te selecteren. Hierbij wordt je voetbal op tv vandaag-ontdekkingsreis niet onderbroken door pop-ups en/of ander commercieel geneuzel. Gewoon straight to the point.

Op welke zenders kan ik vandaag voetbal op tv kijken

Voetbal wordt niet allemaal op een kanaal uitgezonden. Gelukkig ook maar, want dan zou je een hoop gedwongen moeten missen. Naast de wedstrijden in de tv gids staat daarom het logo van de zender waarop je een desbetreffend duel kunt bekijken.

  • Voetbal op tv deze week uit bijvoorbeeld de Nederlandse Eredivisie worden standaard uitgezonden op kanalen die vallen onder het pakket van ESPN. In dat geval zie je het logo van deze aanbieder naast de wedstrijd staan.

  • Ziggo Sport heeft de rechten van het voetbal op tv morgen uit bijvoorbeeld de Engelse Premier League en de Spaanse La Liga. Wedstrijden uit deze competities worden dus standaard voorzien van het logo van Ziggo Sport.

Kan ik vandaag gratis voetbal op tv kijken en hoe is dit mogelijk

Het basispakket van aanbieders bestaat uit een beperkt aantal zenders waar men live verslag doet van het voetbal op tv vandaag uit bijvoorbeeld de KNVB Beker, Champions League, Europa League en de gloednieuwe Conference League.

Live nationaal en internationaal voetbal gaat gepaard met het afnemen van een extra zenderpakket. In Nederland gaat dit om ESPN Eredivisie, ESPN International en Ziggo Sport Totaal. In België gaat het bijvoorbeeld om Eleven Sports.

Dit zijn zenders waar je eenmalig, wekelijks of per maand abonnementskosten voor betaald.

 

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma

Voetbal live op televisie kijken met een exclusieve aanbieding

Zenderpakketten zijn bij elke televisieprovider in Nederland en België af te nemen. Maar hoe weet je nu bij welke leverancier je het best terecht kunt voor het voetbal op tv vandaag?

Aan de rechterkant van deze pagina zie je twee widgets, met daarin alle providers in beide landen. Door op een provider te klikken, krijg je alle informatie die je moet weten met betrekking tot de aangeboden voetbalpakketten. Het gaat hierbij onder andere om de exacte inhoud van de pakketten, vergezeld van de actuele prijzen voor voetbal op tv.

Op die manier heb je mooi vergelijkingsmateriaal in handen. Merk je dat je voorkeur ligt bij een zenderpakket elders dan bij je eigen provider vanwege een verruimd aanbod of omdat de prijs gunstiger uitvalt?

Dankzij Voetbal Vandaag maak je gebruik van exclusieve aanbiedingen om vraag en aanbod met elkaar te combineren tegen de allerbeste voorwaarden.