BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal op tv

Is er voetbal op tv en waar kun je voetbal op tv kijken in Nederland? Voetbal Vandaag brengt jou een exclusief overzicht met alle tv-providers waar je pakketten kunt aanschaffen om voetbal op tv te kijken. Wil je weten welke provider het goedkoopste is, hoe je het makkelijkste een pakket af kunt sluiten en last but not least: Hoe je gebruik kunt maken van onze exclusieve aanbiedingen om over te stappen van provider en zodoende voor de beste prijs voetbal kunt kijken op tv of internet?

Voetbal op tv vormt voor veel mensen de perfecte ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Even alles om je heen loslaten en opgaan in de spanning van het moment. 

Deze pagina geeft je informatie over tv-providers in Nederland en België, die voor jou het uitzenden van voetbal op tv verzorgen.  Je kunt dankzij Voetbal Vandaag ook nog eens rekenen op exclusieve aanbiedingen. Dat geldt voor nieuwe, maar natuurlijk ook voor bestaande klanten.

De entourage van het stadion met voetbal op televisie

Met alle interactieve mogelijkheden die er tegenwoordig bestaan, haal je de entourage van het stadion naar je woonkamer. Met een beetje goodwill en een levendige fantasie, heeft je bankstel de uitstraling van een stadionstoeltje.

Gelukkig wordt je tijdens de wedstrijd niet overvallen door een regenbui. Er staat tijdens de rust geen rij voor de koelkast en je hoeft na het laatste fluitsignaal ook niet in de file te staan. Voetbal op tv was niet eerder zo gemakkelijk. Toch gaan we proberen het nog eenvoudiger te maken.

Hoe moet je wedden op Odd / Even bij een voetbal wedstrijd image-left

Wat zie ik na het aanklikken van een Nederlandse voetbal op tv provider

Eindeloos zappen tot je tv voetbalzenders weergeeft, behoort dankzij Voetbal Vandaag per direct tot het verleden. In het overzicht dat bovenaan de pagina staat weergegeven, staan alle providers in Nederland en België genoteerd die jou het voetbal op tv aanbieden.

Daar stopt het niet, het zou bijzonder karig zijn wanneer de informatiestroom ophoudt bij slechts de namen van leveranciers. Om jou compleet beslagen ten ijs te laten komen, duikt de redactie van Voetbal Vandaag daarom dieper in het aanbod. Het resultaat hiervan is dat jij met een simpele muisklik op de naam van een provider, alle relevante informatie met betrekking tot voetbal krijgt te zien.

De pagina bevat onder andere het actuele voetbalaanbod in pakketvormen, de eventuele kosten die daarmee gepaard gaan, een exact stappenplan van aansluiten en de exacte zendernummers. Met die informatie heb je vergelijkingsmateriaal in handen om de juiste keuze te maken. Dat kun je vervolgens bekrachtigen met een persoonlijke aanbieding die tijdelijk extra voordelig uitpakt.

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma

Op welke zenders kan ik gratis voetbal op tv kijken

Zodra je een basispakket met daarin televisie afneemt, betaal je maandelijks abonnementskosten voor een bepaald aantal zenders. Het aantal opgenomen kanalen verschilt per tv provider.

Daarbinnen zijn zenders opgenomen waarop je gratis voetbal op tv kunt kijken. Bekijk het overzicht dat hieronder staat om te weten te komen welke competities er worden uitgezonden.

NPO 1 en NPO 3

NPO 1 en NPO 3 bieden met NOS voetbal twee kanalen, waarop je naar het Nederlands Elftal kunt kijken.

Het gaat om vriendschappelijke wedstrijden, duels uit de Nations League en kwalificatiewedstrijden voor een EK of WK. Tenslotte zijn de verrichtingen van Oranje op een eindtoernooi ook bij de publieke omroep te volgen.

RTL 7

RTL 7 is dé zender voor voetbal op tv uit de Champions League. Je ziet zowel Nederlandse clubs als affiches tussen buitenlandse teams op deze tv zender.

SBS6, Veronica, NET 5

Voetbal op tv uit de Europa League en de splinternieuwe Conference League zijn live te zien bij dit trio zenders.

Eurosport

Eurosport verzorgt voetbal op tv uit de Franse Ligue 1 en de Italiaanse Serie A. Daarnaast kun je live kijken uit het Franse bekertoernooi Coupe de la Ligue en de Emirates Cup.

BBC Sport

Iedere provider in Nederland biedt ook BBC ONE in het tv pakket. En dat is goed nieuws voor liefhebbers van Engels voetbal. Met BBC Sport en Match Of The Day kan je gratis kijken naar samenvattingen uit de Premier League.

Een belangrijke toevoeging is dat bij sommige providers, een gratis open kanaal van betaalzenders ESPN en Ziggo beschikbaar is voor klanten.

ESPN pakketten bestaan uit nationaal en internationaal voetbal op tv

ESPN beschikt over een aantal uitzendrechten, die nergens anders dan door haar eigen kanalen mogen worden uitgezonden.

De rechten zijn ondergebracht in twee verschillende pakketten, die tegen een meerprijs zijn af te nemen. Alle tv providers die in het overzicht van Voetbal Vandaag staan, bieden tenminste één pakket aan, waarbij er soms ook een combinatie bestaat.

ESPN Eredivisie

Binnen het pakket ESPN Eredivisie kun je voetbal op tv kijken uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Ook worden wedstrijden binnen het KNVB Bekertoernooi en het duel om de Johan Cruijff Schaal uitgezonden.

Voor de echte liefhebber vind je ook dames op tv, met de Eredivisie voor vrouwen en de Tweede Divisie als aanvulling.

ESPN International

De naam verraadt de inhoud al enigszins, je kijkt hier internationaal voetbal op tv. De competities die onder dit zenderpakket vallen zijn de Duitse Bundesliga, de UEFA Europa League, de Amerikaanse Major League Soccer.

Extra spannend zijn de duels binnen de Zuid-Amerikaanse toernooien Copa Sudamericana en de Copa Libertadores.

ESPN Compleet

ESPN Compleet is een samenvoeging van het Eredivisie en het internationale pakket. Bij sommige providers kun je zoals eerder bekendgemaakt alleen ESPN Compleet aanschaffen.

Internationale topcompetities op tv kijken met Ziggo Sport Totaal

Het verschil met ESPN, is dat Ziggo Sport alleen voetbal op tv uitzendt uit buitenlandse competities in een pakket.

De kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn geschikt voor elke liefhebber van voetbal op tv over de grens, waarbij Europa’s meest hoog aangeschreven competities centraal staan. Klik op het blok om alle aangeboden competities te zien.

Ziggo Sport Totaal

Ziggo beschikt over de uitzendrechten van de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Spaanse La Liga. Dat wordt nog eens aangevuld met de Belgische Pro League en de Portugese Primeira Liga.

Ook qua toernooivoetbal kom je aan je trekken. Wat denk je van de UEFA Champions League? Je kiest hier een bepaalde wedstrijd die je van begin tot eind tot eind, of stemt af op het schakelprogramma.

Tenslotte vindt je hier nog duels uit de UEFA Nations League, WK 2022-kwalificatieduels, de Spaanse Copa del Rey en de Engelse FA Cup en League Cup.

Meer informatie over voetbal op tv in België

Ben jij woonachtig in België, dan kun je middels satelliet televisie de Nederlandse zenders ontvangen. Is dat niet aan de orde, dan ben je aangewezen op voetbalpakketten die je bij verschillende providers kunt afnemen. In het overzicht staan de meest aansprekende leveranciers in België. Grote kans dat jij al bent aangesloten bij Telenet, Proximus, VOO of Orange. Zoniet, dan sluit je een abonnement af via Voetbal Vandaag en pak je heerlijk voordeel met een kortingsactie.

Hieronder vind je alle voetbalopties die worden aangeboden bij de providers in het overzicht.

Telenet - Play Sports

Provider Telenet pakt het bepaald niet kinderachtig aan. Je kijkt voetbal op tv uit de volgende competities.⚽ Jupiler Pro League
⚽ 1B Proximus League
⚽ Women’s Super League
⚽ Supercup
⚽ Premier League
⚽ La Liga
⚽ Finale Copa del Rey
⚽ Bundesliga
⚽ Serie A
⚽ Eredivisie
⚽ UEFA Europa League

Proximus - All Sports

Met Proximus krijg je voetbal op tv uit maar liefst elf competities. Je kunt de rest van je hobby’s wel zo’n beetje gedag zeggen, want eenmaal voor de televisie kom je er niet snel meer achter vandaan.

⚽ Jupiler Pro League
⚽ D1B Pro League
⚽ Women’s Super League
⚽ UEFA Champions League
⚽ UEFA Nations League
⚽ FA Cup
⚽ EFL Cup
⚽ Bundesliga
⚽ La Liga
⚽ Serie A
⚽ Major League Soccer

Orange - Football

Het standaard voetbal pakket bestaat uit de competities die vallen onder Eleven Sports Pro League, maar worden bij deze provider weggeschreven onder de naam Orange Football. Zoals je ziet gaat het om nationaal voetbal op tv.

⚽ Jupiler Pro League
⚽ D1B Pro League
⚽ Women’s Super League
⚽ E-Sports

Er bestaat binnen Oranje een tweede pakket, genaamd Eleven Sports International. Dit dient via de gelijknamige leverancier te worden toegevoegd. Die optie geeft je toegang tot voetbal op televisie uit nog eens acht buitenlandse competities.

⚽ UEFA Champions League
⚽ UEFA Nations League
⚽ FA Cup
⚽ EFL Cup
⚽ Bundesliga
⚽ La Liga
⚽ Serie A
⚽ Major League Soccer

VooSport

VooSport is een andere naam voor het voetbalpakket van Eleven Sports Pro League. De inhoud komt volledig overeen. Als je dit pakket direct afsluit bij Eleven, kun je geen voetbal op tv kijken maar alleen via je smartphone.⚽ Jupiler Pro League
⚽ D1B Pro League
⚽ Women’s Super League
⚽ E-Sports

VooSport World

Voeg internationale topwedstrijden aan je abonnement toe met VooSport World. Het allerbeste voetbal uit acht competities en toernooien.

⚽ UEFA Champions League
⚽ UEFA Nations League
⚽ FA Cup
⚽ EFL Cup
⚽ Bundesliga
⚽ La Liga
⚽ Serie A
⚽ Major League Soccer

Zoals je ziet is de inhoud exact hetzelfde als het Eleven Sports International pakket. Het enige verschil is de naam. 

Online live voetbal kijken op TV, laptop of telefoon via een livestream

Er zijn nog maar weinig plekken op deze aardkloot waar je geen 4G, 5G of Wifi signaal ontvangt. Dat is mooi want daardoor kan jij eigenlijk altijd wel online kijken naar een voetbal livestream op je telefoon of laptop. Waar mensen vroeger nog afhankelijk waren van de uitzendingen op de glazen beeldbuis, leven we nu in een tijd waarin alles anders is. Grote sportzenders hebben meerdere kanalen waarop ze de verschillende voetbalcompetities bij jou in de huiskamer brengen. Gezien dit vrijwel altijd een digitaal signaal spreek je ook dan over livestreams.