Wedden op Wedstrijden

Wedden op wedstrijden is voor een groot gedeelte spelers iets dat ze 'er wel even bij doen'. De gedachte hierbij is dat clubliefde garant staat voor een gevulde bankrekening. De realiteit is echter dat het gros van de mensen geen winst maakt, maar tegen verliezen aan blijft hikken. Op deze pagina delen professionals die van gokken hun beroep hebben gemaakt hun tips en tricks met jou. Dit gaat jou helpen je verliezen om te zetten naar winsten.

Wat is er mogelijk bij Wedden op Wedstrijden

Wat is er mogelijk bij Wedden op Wedstrijden

Bijna iedereen kent wel een zelfbenoemd tacticus die het liefst in de dug out van zijn favoriete team op de trainersstoel plaatsneemt. Natuurlijk is chronisch discussie voeren een gezellig tijdverdrijf, maar het levert puntje bij paaltje geen euro op. Wat wél geld in het laatje brengt is wedden op voetbalwedstrijden.

De eerste stap naar dat streven is registratie bij een bookmaker. Je hoeft zelf het internet niet af te struinen op zoek naar de beste en meest betrouwbare bookmakers. Daar assisteert Voetbal Vandaag je namelijk bij door middel van een lijst. De samenstelling van die lijst top reviews is het resultaat van de bevindingen van een onafhankelijk panel dat bestaat uit leden met verschillende voetbal-achtergronden.

Zodra je registratie is afgerond is de tijd aangebroken voor je plan de campagne; geld verdienen. Wedden op wedstrijden kent veel variatie, er is een uitgebreide keuze waardoor je niet afhankelijk bent van één soort weddenschap. In Nederland kun je inzetten op de volgende weddenschappen:

1X2

Dit is de meest basis weddenschap. Je voorspelt de thuisspelende ploeg als winnaar (1), het uitspelende team (2) of zet in op een gelijkspel (X). Deze weddenschap wordt ook wel Three Way genoemd omdat er drie verschillende uitkomsten zijn.

Over / Under

Je zet hier in op meer of minder dan een bepaald aantal doelpunten, kaarten en / of corners. Bookmakers werken hier altijd met halve doelpunten. Bijvoorbeeld Over 0.5, dat staat voor meer dan 1 goal.

Odd / Even

Bij deze weddenschap gaat het om een even of oneven aantal doelpunten, kaarten en corners.

Three Way Handicap

Bij deze weddenschap laat je teams beginnen met een virtuele voorsprong of achterstand. Je kunt kiezen uit een of meerdere doelpunten.

Correct Score

Correct score draait om het voorspellen van de exacte score aan het eind van een of beide helften.

Halftime / Fulltime

Bij een Halftime / Fulltime weddenschap voorspel je welk team er halverwege leidt en wie de wedstrijd uiteindelijk wint. Een gelijkspel is in een of beide helften eveneens mogelijk.

Draw No Bet

Deze weddenschap geeft je twee winkansen, namelijk winst van de thuis- of uitploeg. Wordt het gelijk? Dan krijg je je geld terug.

Double Chance

Bij Double Chance kun je niet op een uitkomst inzetten, maar op twee. Je laat bijvoorbeeld de thuisploeg winnen in combinatie met een gelijkspel.

Player to score

Hier wed je op een of meerdere doelpunten van een bepaalde speler.


Winst maken met wedden op voetbalwedstrijden

Zoals gezegd slaagt het grootste percentage voetbal-wedders er niet in om op lange termijn winst te maken. Om een winnaar te worden moet je het dus compleet anders aanpakken dan de meeste mensen. De volgende tips laten perfect zien waar je rekening mee moet houden en wat je beter niet kunt doen.

Leer waar bookmakers hun odds op baseren

Odds, odds, odds. Bij wedden op voetbal draait het allemaal om quoteringen. Bookmakers baseren odds voor wedstrijden voornamelijk op de verwachtingen van het publiek, terwijl zij anderzijds zelf een inschatting maken van de uitkomst. Vergeet niet dat een bookmaker hetzelfde doel voor ogen heeft als jij, namelijk winst maken. Vaak zijn de odds dusdanig samengesteld, dat er spelers op afkomen die geen flauw benul hebben van een doordachte strategie.

Ga op zoek naar waarde in weddenschappen

Waarde vinden in voetbalwedden is extreem belangrijk. Als je serieus bezig bent met geld verdienen, schakel dan blinde liefde voor je favoriete club tijdelijk uit. Feitelijk vind je waarde in een weddenschap wanneer jij door middel van analyse en rekenwerk tot de conclusie komt dat de bookmaker er volledig naast zit bij het bepalen van de odds. Zo komen je wiskunde-skills ook nog goed van pas.

Ga verantwoordelijk om met je bankroll, stakes en units

Je kunt je geld maar een keer uitgeven. Het is daarom aan te raden om bankroll-management toe te passen zodat je eventuele verliezen kunt opvangen. Hoewel jouw plan bij wedden op wedstrijden op de lange termijn geld verdienen is, kun je nooit elke weddenschap winnen. Zorg er dus voor dat je wedt met percentages van je bankroll, waarmee stakes en units bedoeld worden. Om hoeveel procent dat exact gaat is niet te zeggen, hoewel aangeraden wordt je bankroll te verdelen in bijvoorbeeld 50 units.

Houd altijd vast aan je strategie, wat er ook gebeurt

Een van de meest desastreuze beslissingen die je kunt nemen is het najagen van verliezen. Dat kan dusdanig uit de hand lopen dat je op tilt slaat en veel meer inzet dan je je kunt permitteren. Blijf daarom vasthouden aan je strategie, ook als het even tegenzit of juist enorm goed gaat. Natuurlijk kun je af en toe best sleutelen aan je strategie, waarbij je maximaal.een aanpassing per keer test.

Focus je op enkelvoudige, single inzetten

Toegegeven: Wij zijn geen jezus en kunnen je dus niet verbieden om een vrucht van de verboden boom te plukken. Toch zijn combinatie-weddenschappen de fata morgana van bookmakers. Doordat er meerdere wedstrijden op een betslip staan, neemt de totale quotering toe en dat is heel erg interessant. Wat echter ook toeneemt is het risico op verlies, omdat je afhankelijk bent van meerdere juiste uitkomsten. Het is daarom verstandiger om te spelen op enkelvoudige weddenschappen.

Denk aan je succes op de lange termijn

Wedden op wedstrijden is een proces dat de nodige tijd vergt. Het is onrealistisch om een binnen een maand een Porsche Carrera bij elkaar te gokken.

Wees bewust van langetermijnplanning. Elke gewonnen weddenschap doet de waarde van je bankroll namelijk toenemen. Je units stijgen daardoor automatisch mee. Blijf dus vasthouden aan je visie, jezelf financieel onafhankelijk spelen.