BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Voetbal kijken via Delta

Voetbal kijken via Delta is allang niet meer voorbehouden aan inwoners van de provincie Zeeland. De provider is inmiddels actief in grote delen van Nederland, waar landelijke voetbalfanaten de twee zenderpakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal kunnen afnemen.

Kortom: Met voetbal kijken via Delta verruil je de geur van gras en bier voor optimaal comfort van live voetbal uit binnen- en buitenland.

Exclusieve aanbieding voor nieuwe Delta klanten bij Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag vindt het belangrijk dat je als liefhebber van de sport zoveel mogelijk voetbalwedstrijden kunt kijken. Een dag zonder voetbal, staat zowat gelijk aan een dag niet geleefd. We hebben daarom voor nieuwe Delta klanten een exclusieve aanbieding bedongen op de afname van ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal.

Voor slechts €10,00 per maand kijk je met het zenderpakket ESPN Compleet een maand lang naar live voetbal van Nederlandse en buitenlandse bodem. Wil je het tiki-taka voetbal van FC Barcelona zien, hoogstaand voetbal van oliedollar club Manchester City of de verrichtingen van de oude dame Juventus?

Schakel dan ook Ziggo Sport Totaal in voor een maandelijks tarief van slechts €15,00. Natuurlijk is het commentaar van de legendarische El Sierd alias Sierd de Vos inbegrepen. Profiteer nu van dit gelimiteerde aanbod en kijk vandaag nog.

Ook bestaande Delta klanten kunnen enorm profiteren

Niet getreurd, beste Delta klanten. Ook voor bestaande abonnees heeft Voetbal Vandaag een schitterend aanbod.

Neem nu ESPN Compleet voor slechts een tientje per maand. Door op de banner te klikken, leiden we je direct naar de juiste pagina. Met een paar simpele muisklikken kijk je de drie hoogste Nederlandse competities, aangevuld met Fu§ball van onze oosterburen. Sehr schön.

Natuurlijk kunnen ook bestaande abonnees tijdelijk gebruik maken van Ziggo Sport Totaal tegen een aantrekkelijke prijs van €15,00 per maand.

Hoe werkt het afsluiten van een abonnement bij Delta

Het toevoegen van een of beide zenderpakketten is online eenvoudig te realiseren volgens onderstaand stappenplan.

 • – Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord binnen het portaal van Mijn Delta

 • – Klik op de knop ‘Zelf Regelen’

 • – Zoek ESPN Compleet en/of Ziggo Sport Totaal

 • – Klik op ‘toevoegen’

 • – Bevestig je bestelling

Conform de website van Delta neemt de verwerkingstijd maximaal enkele werkdagen in beslag.

Wat kosten zenderpakketten bij Delta

Er zijn standaard twee extra zenderpakketten af te nemen. Dit zijn ESPN Compleet (een combinatie van ESPN Eredivisie en ESPN International) en Ziggo Sport Totaal. Onderstaand vind je de prijzen van de twee losse abonnementen.

Pakket Kosten per maand
ESPN Compleet €10,00
Ziggo Sport Totaal €15,00

 

Hoe moet je betalen voor je pakketten bij Delta

Je betaalt je abonnementskosten bij Delta standaard achteraf. Dat betekent dat wanneer je een extra zenderpakket toevoegt aan je bestaande contract, dit zichtbaar wordt op je eerstvolgende factuur.

Wat is de contractduur en hoe werkt opzeggen bij Delta

Een zenderpakket zoals ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal is maandelijks opzegbaar. Je kunt opzeggen via Mijn Delta, via de live chatfunctie of via het telefoonnummer voor particuliere klanten. Wisselen van zenderpakket is ook mogelijk. Wijzigingen kunnen online via Mijn Delta worden doorgevoerd en treden per direct in werking.

Wel is het zo dat je een maand opzegtermijn hebt. Als je dus liever ESPN Compleet wil in plaats van Ziggo Sport Totaal (of vice versa), dan betaal je een maand voor beide pakketten totdat je opzegging actief wordt.

Welke diensten biedt Delta allemaal aan

Delta biedt naast thuisproducten, ook mobiele abonnementen aan. Hiervoor heeft het bedrijf de handen ineengeslagen met provider T-Mobile. Smartphonegebruikers maken hiervoor gebruik van het netwerk van provider T-Mobile.

 • Interactieve televisie
  Internet
  Vast Bellen
  Delta Mobiel

Welke voordelen heeft Delta bij live voetbal kijken

Delta biedt klanten enkele heerlijke voordelen. Zo kun je kiezen tussen televisie abonnementen die bestaan uit 50+, 90+ en 120+ zenders. Kies je voor 90+ zenders, dan kijk je gratis naar ESPN 1 op het kanaal 421. Deze zender zit dus inbegrepen in je abonnementsprijs.

Binnen de meest uitgebreide variant met 120+ zenders vallen ook de kanalen ESPN 2 en ESPN 3 binnen je abonnement. Hiermee kijk je dus al het Nederlandse voetbal en betaal je geen cent extra.

Welke voetbalcompetities kun je kijken bij Delta

Met ESPN Compleet volg je op drie zenders de live verrichtingen van 91 Nederlandse clubs, die verdeeld uitkomen in de Eredivisie voor mannen (18) en vrouwen (8), de Keuken Kampioen Divisie (20), de Tweede Divisie (18) en amateurclubs (27) die instromen in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker.

Nog eens drie zenders zijn gereserveerd voor internationaal topvoetbal. Het gaat hierbij om tientallen teams die actief zijn in de Duitse Bundesliga, de UEFA Europa League en de Zuid-Amerikaanse bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana.

Met Ziggo Sport Totaal kijk je naar live topvoetbal uit verschillende Europese competities. Dit zijn:

 • Premier League
  Serie A
  La Liga
  Pro League
  UEFA Champions League
  FA Cup
  League Cup
  Copa del Rey
  UEFA Nations League
  WK 2022 kwalificatieduels
  Nederlands
  Buitenlands

5 stappen om Delta te koppelen met Ziggo Sport Totaal

Allereerst is het niet nodig om een externe app te downloaden om de zes kanalen van Ziggo Sport Totaal online te bekijken. Volgens de informatie van Delta, kun je namelijk gewoon kijken via de Delta TV App. Optie nummer twee is het gebruik van de applicatie van Ziggo.

Voor het downloaden van deze app, kunnen Android gebruikers terecht in de welbekende Google Play Store. Apple fanaten kunnen de app downloaden in de Apple Store. Bekijk onderstaande richtlijnen echter eerst.

 • Android smartphone gebruikers kunnen de Ziggo Sport Totaal app helaas niet downloaden. Hopelijk wordt dit in de nabije toekomst alsnog mogelijk. Dit geldt tevens voor Windows Phones.

 • Daarentegen is een download voor op Android draaiende tablets wel mogelijk. Let hierbij wel op de versie en schermafmeting, die respectievelijk minimaal 4.0.3. en 10 inch moeten zijn.

 • Apple klanten hebben geen restricties, zolang iPhones en iPads maar tenminste op iOS versie 6.0 draaien. Dit is al het geval vanaf een iPad 2 en een iPhone 4.

Een koppeling realiseren completeer je met onderstaand stappenplan.

 • – Typ in je browser de url https://go.ziggosporttotaal.nl/login
 • – Klik nu op de knop ‘inloggen’
 • – Open het drop down menu en selecteer de provider Delta
 • – Vul je inloggegevens in die je ook bij Delta gebruikt
 • – Klik op inloggen

Moet ik Delta ook koppelen met ESPN

Het fijne van Delta, is dat je naast de zenders van Ziggo Sport Totaal, ook de zes zenders van ESPN Compleet met de Delta TV App kunt kijken. Ook hier is dus geen koppeling voor nodig.

Uiteraard is het wel mogelijk. Allereerst download je de ESPN Watch App via de Google Play Store of de App Store van Apple. Android smartphone gebruikers kunnen in tegenstelling tot de app van Ziggo, ESPN Watch wel gewoon downloaden.

Om je ESPN Compleet pakket dat je via Delta afneemt te koppelen met ESPN Watch, volg je onderstaande handelingen.

 • – Wanneer je een ESPN account hebt, gebruik je die gegevens om in te loggen.
 • – Anders registreer je jezelf als nieuwe klant
 • – Klik na het inloggen, of aanmaken van een account, op ‘accountinstellingen’
 • – Kies de optie TV-abonnement activeren
 • – Tussen de lijst met providers, kies je voor Delta
 • – Voer de koppelcode die je van Delta gekregen hebt

Hoe kijk je voetbalwedstrijden terug bij Delta

Alle televisie abonnementen beschikken bij Delta over de functie programma gemist. Onderstaand schema laat de overige mogelijkheden zien.

Live tv kijken & pauzeren Programma gemist Begin gemist opnemen
50+ pakket

V

V

X

X

Interactief 90+ pakket

V

V

V

V

Interactief 120+ pakket

V

V

V

V

De te volgen stappen zijn eenvoudig. Je klikt binnen het menu van je interactieve televisie op de TV Gids. Vervolgens selecteer je de juiste zender en klik je het programma aan dat je wil terugkijken. Let hierbij op dat alleen uitzending terug te kijken zijn die voorzien zijn van een ‘replay’ icoon. Staat dit logo er niet bij, dan is het niet mogelijk om terug te kijken.

Afijn, dan raden we je aan het clubkanaal op YouTube te raadplegen voor de samenvatting. Of je kijkt op een later moment naar een programma op de zender waarin de hoogtepunten nogmaals voorbij komen.

Delta Mobiel via een telefoon, tablet en computer

Zoals beschreven heeft Delta een geweldige eigen app, de Delta TV App. Deze is voor Android gebruikers (minimaal versie 5.1) te downloaden in Google Play Store. Apple klanten (minimaal iOS 12) kunnen de app downloaden in de eigen App Store. Dit vereiste software versies gelden voor zowel smartphones en tablets.

Online tv kijken via een computer is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor kun je gebruik maken van de volgende browsers:

 • – Google Chrome
 • – Mozilla Firefox
 • – Apple Safari
 • – Windows Internet Explorer
 • – Microsoft Edge

Op welke 5 manieren kan ik voetbal op TV kijken bij Delta

Live voetbal op TV kijken via Delta kan op vijf mogelijke manieren.

 • – Interactieve televisie
 • – Computer
 • – Laptop
 • – Tablet
 • – Smartphone

Kan ik voetbal in het buitenland kijken bij Delta

Het is mogelijk om voetbal te kijken als je niet in Nederland verblijft. Met de Delta TV App, ESPN Watch en Ziggo Sport Totaal Go heb je toegang binnen de gehele Europese Unie. Uitgezonderd zijn hierbij de landen Groot-Brittannië, Zwitserland, Noorwegen en Liechtenstein.

Hoeveel personen kunnen gebruik maken van een enkel abonnement

Met slechts een abonnement, kan er binnen Nederland tegelijkertijd live voetbal worden gekeken op drie mobiele apparaten.

Dit geldt voor zowel de Delta TV App als ESPN Watch. Voor Ziggo geldt een andere regel. Deze app is op liefst vijf apparaten te installeren, maar kan slechts door een iemand tegelijkertijd worden gebruikt.

Wat maakt voetbal kijken via Delta uniek

Delta mag dan in theorie een minder aansprekende naam zijn dat telecom-grootmachten als bijvoorbeeld Ziggo, KPN en T-Mobile. Dat zegt helemaal niets over de service die je bij deze provider kunt verwachten. En juist qua servicegerichtheid ben je bij Delta aan het juiste adres.

Niet alleen zit het gedeelte van ESPN Eredivisie standaard in het televisiepakket met 120+ kanalen, de Consumentenbond heeft Delta in januari 2021 onderscheiden met de prijs van beste provider van Nederland. Klanten beoordelen het bedrijf gemiddeld met een 8,3. Als dat nog niet uniek is…

Vergelijk TV providers en kijk dan ook eens naar Online

In Nederland lijkt het wel of er meer vergelijkingswebsites zijn dan voetbalclubs. En dat is niet zo gek gezien ons natuurlijke instinct om op voor een kwartje op de eerste rij te zitten.

Ditzelfde kan je natuurlijk ook doen met TV providers. Op Voetbal Vandaag staan ze allemaal met een uitgebreide review vermeld. Het enige dat jij nog hoeft te doen is te kiezen voor welke optie je gaat. Er zijn een aantal punten die ieder voor zich de doorslag kunnen geven.

Kijk bijvoorbeeld eens naar Online en het pakket dat deze provider aanbiedt. De ene zal zich onderscheiden door de lage budget prijzen weer een ander door een geweldig welkomstcadeau.

WIDGET MET CONTACT DETAILS

Adres: Poelendaelesingel 10, 4335 JA, Middelburg
Telefoonnummer: 0118 22 55 25
E-mailadres: [email protected]
Reactieformulier: Nee
Live Chat: Ja
Facebook: DELTA – Startpagina | Facebook
Instagram: DELTA (@deltanl) • Instagram photos and videos
Twitter: (20) DELTA (@deltanl) / Twitter