BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier
  • Vandaag 30 november
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbaluitslagen

  • Vandaag 30 november
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbaluitslagen opzoeken van wedstrijden die zijn afgelopen moet simpel en effectief zijn. Of het nu gaat om voetbal uitslagen Eredivisie of live uitslagen uit andere competities. Op deze pagina staan alle voetbaluitslagen overzichtelijk onder elkaar, zonder enige vorm van vertraging. Je kunt standaard terugkijken tot maximaal een week.

Door op een van de uitslagen te klikken, krijg je alle statistieken te zien die van toepassing zijn op het duel. Dit varieert van doelpuntenmakers, corners en kaarten, tot relevante data over de odds voor aanvang van de wedstrijd. Tenslotte zie je aan de hand van gemiddelde cijfers welke invloed de livescore van alle wedstrijden op de actuele stand hebben

De standaard weergave toont de voetbaluitslagen vandaag

Welke weekdag het vandaag ook is, mits gespeeld worden de voetbaluitslagen van wedstrijden zonder vertraging en sneller dan Teletekst 818 direct na het eindsignaal toegevoegd aan het overzicht.

Om voetbaluitslagen binnen een specifieke competitie te zien, selecteer je deze door op de competitie te klikken. Wil je bijvoorbeeld de resultaten uit de hoogste Engelse divisie zien, dan kies je voor de Premier League. Vervolgens worden de uitslagen van wedstrijden die vandaag gespeeld zijn in een opsomming onder elkaar weergegeven.

Gebruik het tabblad voor de uitslagen gisteren of kies voor een competitie

Door te klikken op het tabblad ‘gisteren’, krijg je een handig overzicht van alle duels die gisteren gespeeld zijn.

Om op de hoogte te zijn van de voetbaluitslagen binnen bijvoorbeeld de uitslagen Serie A, klik je op de competitie. Je wordt vervolgens doorgelinkt, waarna je alle uitslagen uit de voorgaande speelronde krijgt te zien. Dit kun je zelfs op club specificeren, door met je muis te klikken op een team. Op de speciale clubpagina zie je de laatste tien resultaten die de ploeg heeft geboekt.

Fortuna Sittard | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma

Bekijk alle voetbaluitslagen vorige week met een druk op de knop

Uitslagen van wedstrijden die vorige week zijn gespeeld, zijn te vinden in de balk onder het daarvoor bestemde tabblad.

Door hierop te klikken, krijg je een overzicht van alle uitslagen die gespeeld zijn binnen zeven dagen vanaf het moment dat je zoekt. Ook binnen deze sectie is het mogelijk om je te richten op een bepaalde competitie, of een specifieke club.

Alle historische voetbaluitslagen van dit seizoen

Hoewel behaalde resultaten in het verleden geen garantie voor de toekomst bieden, kun je teruggaan in de tijd om de uitkomsten van wedstrijden die eerder dit seizoen gespeeld zijn nog eens onder de loep te nemen.

Hiervoor kun je binnen een competitie navigeren door de speelrondes. Links en rechts van dit woord staat een pijl naar rechts, waarmee je zelf kunt bepalen hoe ver je teruggaat in de tijd.

 

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left

Selecteer voetbaluitslagen om in de statistieken te duiken

Een erg mooie feature en speciaal geïntegreerde feature, is het statistieken overzicht. Zelfs bij uitslagen kun je in de data duiken. Door op de plus bij de knop ‘meer info’ te klikken, ontvouwt zich een venster. Hierin kun je een aantal dingen bekijken.

Uitslag en hoogtepunten

Onder de uitslag staan, tenzij 0-0, de namen van doelpuntenmakers en de minuten waarin er gescoord is. Dit wordt aangevuld met eventuele rode kaarten. Je ziet de naam van de speler die een rode prent heeft ontvangen en in welke minuut dat gebeurde.

Odds

Hoewel de voetbaluitslag reeds bekend is, kun je voor jezelf nog wel nagaan of je eigenlijk wel de beste odd hebt gekregen voor jouw voorspelling. Om die reden zie je de historische odds, zoals deze bij het begin van de wedstrijd zijn genoteerd.

Tip: Zelf je odds berekenen? Voetbal Vandaag beschikt over een eigen odds calculator. Deze is te vinden op de bijbehorende odds pagina. Daar staat eveneens een link om de applicatie te downloaden.

Laatste wedstrijden

Hier zie je huidige vorm van de twee clubs die tegen elkaar hebben gespeeld, inclusief het laatste resultaat. De vier verschillende symbolen hebben de volgende betekenis:

W: Winst
V: Verlies
G: Gelijkspel
?: Gereserveerd voor de uitslag van de wedstrijd van het aankomende programma.
Meer data binnen dit venster heeft betrekking op de resultaten in onderlinge duels (Head to Head).

Nog een waardevolle statistiek is de bekende ‘beide teams scoren’, waarin je kunt zien of er bij een wedstrijd van beide clubs, door beide ploegen minimaal een doelpunt is gemaakt.

Tenslotte wordt er aangegeven of de wedstrijden van beide teams zijn geëindigd in meer of minder dan 2,5 of 3,5 doelpunten.

Gemiddelden dit seizoen

Voetbalkenners zijn dol op gemiddelden en met die achterliggende redenen is deze data voor jullie beschikbaar.

Berekend vanaf de aanvang van het lopende seizoen tot het moment waarop jij kijkt, zie je het gemiddelde aantal doelpunten, corners en kaarten van beide opponenten. Deze stats zijn uitermate geschikt om in je achterhoofd te houden bij het plaatsen van je volgende weddenschap.

Stand ranglijst

Weten waar beide ploegen zich bevinden op de ranglijst na de meest recente voetbal uitslag? Je ziet het binnen een oogopslag, doordat je enkel de positionering van de twee desbetreffende clubs krijgt te zien.

Om de complete stand met alle deelnemers te zien, klik je op de competitie waarvan jij de ranglijst wil zien.

Welke uitslagen Nederland kan ik allemaal bekijken

Op deze pagina van Voetbal Vandaag kun je de resultaten vinden uit in totaal vier verschillende Nederlandse competities. Dat zijn de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal.

Aan het eind van het seizoen worden de play-offs uitslagen toegevoegd. In Nederland wordt er gespeeld om promotie/degradatie en om Europees voetbal. Binnen de duur van een seizoen worden er tijdens het verloop van bovenstaande vier competities in totaal meer dan 750 wedstrijden gespeeld, met een evenzo hoog aantal uitslagen.

Welke uitslagen buitenlands voetbal staan er in het overzicht

Buiten onze landsgrenzen wordt er op hoog niveau gevoetbald in Europa, maar bijvoorbeeld ook in de Verenigde Staten.

Voetbal Vandaag is jouw startpagina voor alle uitslagen binnen de meest aansprekende competities. Om direct namen en rugnummers te noemen gaat het om uitslagen Belgie, resultaten uit de Premier League, de Duitse Bundesliga, uitslagen Ligue 1, La Liga in Spanje en de MLS in de Verenigde Staten.

Uitslagen Europees voetbal binnen no time op je beeldscherm

Met alle uitslagen van Nederlandse bodem en de toevoeging van de hoogst aangeschreven landencompetities op het Europese continent, ben je zo goed als compleet. Met de nadruk op ‘zo goed als’.

Er is namelijk nog een belangrijke troef in handen, want ook voor de drie meest bekende Europese clubtoernooien ben je bij Voetbal Vandaag aan het juiste adres. Het gaat natuurlijk om de uitslagen Champions League, Europa League en de Conference League.

De hele wereld kijkt naar de uitslagen EK en WK

Het refrein van een enorm bekende hit van wijlen André Hazes vangt aan met de drie woorden ‘Nederland, oh Nederland’. De volkszanger schrijft het nummer als ode aan de kampioen van het EK 88’. Wellicht kan deze magistrale prestatie in de nabije toekomst herhaald worden. In aanloop naar een eindtoernooi, zijn er verschillende wegen te bewandelen naar het bemachtigen van een deelnameticket.

Is dat ticket eenmaal binnen, dan wil men voor aanvang alle neuzen dezelfde richting op hebben staan. Daarom worden er vaak vriendschappelijke duels georganiseerd, waarvan de eindscores op deze pagina komen te staan. Tenslotte vind je elk Nations League en play-off resultaat, met als paradepaardjes EK en WK uitslagen.