België - Nederland: verhoogde odd in mooie BetBuilder!

De Derby der Lage Landen staat op het programma! Nederland gaat vrijdagavond op bezoek bij België in het kader van de UEFA Nations League. Bookmaker Bet365 heeft voor dit duel een mooie promotie beschikbaar voor spelers ouder dan 24 jaar!

Teun Koopmeiners en Memphis Depay in actie namens het Nederlands elftal
© PROSHOTS | 02-06-2022 12:00

Bet365 pakt namelijk uit met onder meer de volgende BetBuilder: 'Memphis Depay scoort, Nederland verliest niet én er vallen meer dan 3 goals' is nu verhoogd van 6.00 naar liefst 8.00!

Memphis Depay vs België Bet 365 Bet Builder Boost
Bet365

Toegegeven, er moet wel wat gebeuren wil deze combinatie goed vallen. Een blik op de statistieken wijst echter uit dat bovenstaande gebeurtenissen meer regel dan uitzondering zijn!

Nederland taai, België stroef

Voor Nederland is een nederlaag namelijk al een tijdje geleden. De laatste keer dat dit gebeurde -we denken er niet graag aan terug- was de 2-0 nederlaag tegen Tsjechië in de achtste finale van het EK. Sindsdien volgden er zes zeges en drie remises, allen onder de bezielende leiding van bondscoach Louis van Gaal. En gescoord wordt er zeker; in vijf van de laatste acht interlands van Oranje vielen er minimaal vier goals; een bizar hoog gemiddelde!


Maar tegenstander België dan? Ondanks dat De Rode Duivels gezien de 1X2-odds favoriet zijn (2,20 vs 3,00), wint de ploeg van bonscoach Roberto Martínez de laatste tijd niet heel makkelijk. Slechts twee van de laatste zes interlands werden winnend afgesloten en dit was dan ook nog eens tegen laagvliegers Estland (3-1) en Burkina Faso (3-0). Wales en Ierland hielden België op een gelijkspel, terwijl Frankrijk én Italië te sterk waren in de finaleronde van de vorige Nations League.

Memphis in Oranje-vorm

En hoe zit het met de stats van Memphis Depay? Nou, die scoort erop los in Oranje! In de zeven WK-kwalificatie-duels onder Van Gaal maakte de aanvaller liefst tien(!) goals. Bijkomend voordeel is dat Memphis ook de vaste penaltynemer van het Nederlands elftal is, wat de kans op een goal natuurlijk aanzienlijk vergroot.

Genoeg statistieken die de kant van deze BetBuilder op wijzen dus. Echter is deze optie alléén bij bookmaker Bet365 voor de verhoogde odd van 8.00 te spelen. Nog geen account? Registreer je dan en ontvang tot €100 aan Free Bets na je eerste storting! Let op: alléén beschikbaar voor spelers ouder dan 24 jaar.