Oranje gaat voor stunt tegen de VS: win 13.00 keer je inzet bij JACKS.NL!

Het Nederlands Elftal trapte het WK 2023 af met een 1-0 zege op Portugal. Donderdagnacht wacht de ploeg van Andries Jonker de volgende horde op weg naar de knock-outfase. Dat is er niet zomaar één: in Wellington wacht namelijk een clash met wereldkampioen Verenigde Staten. Bookmaker JACKS.NL heeft een aantal mooie odds in petto waarmee je tot wel 13.00 keer je inzet terugverdient!

Lieke Martens, speler van Nederland
© PROSHOTS | 26-07-2023 08:00
  • Tip: Beide teams scoren (2.12)
  • Tip: Martens scoort en Nederland wint (13.00)
  • Tip: Martens scoort (4.80)
  • Tip: Smith scoort (2.55)

Nederland en VS laatste jaren vaak tegenover elkaar

De ontmoeting tussen Nederland en de Verenigde Staten betekent een herhaling van de WK-finale uit 2019. De Oranje Leeuwinnen moesten destijds in Lyon met 0-2 het onderspit delven aan de Stars and Stripes. Daarna zijn beide landen elkaar regelmatig opnieuw tegengekomen. In november 2020 eindigde een onderlinge oefenwedstrijd in 0-2 voor Amerika en ook twee jaar geleden op de Olympische Spelen verloor Oranje. Het ging in de kwartfinale uiteindelijk na strafschoppen mis. Bookmaker JACKS.NL verwacht dat VS donderdag opnieuw gaat winnen; zij krijgen namelijk een odd van 1.70 toebedeeld. Op een overwinning van Nederland staat een quotering van 5.20.

Veilig en betrouwbaar

Hoge odd voor goal van Martens

JACKS.NL plaatst op sommige weddenschappen extra hoge quoteringen: de Jack's Specials. Ook voor Nederland - Amerika heeft de bookmaker een verhoogde odd klaarstaan. Als Martens scoort en Nederland wint, pak je liefst 13.00 keer je inzet! Gezien de recente vorm van Martens is dat geen ondenkbaar scenario: ze scoorde in aanloop naar het WK in vier van de vijf wedstrijden. Zet je in op een goal van Martens, dan krijg je ook al 4.80 keer je inleg uitbetaald!

Uiteraard is het ook mogelijk in te zetten op andere doelpuntenmakers. Tegenstander Amerika won haar eerste groepswedstrijd met ruime cijfers van Vietnam (3-0). Dat had het voor een groot deel te danken aan de twee goals van Sophia Smith. Weet de aanvalster tegen Nederland opnieuw het net te vinden, dan pak je 2.55 keer je inzet. Als ze opnieuw een dubbelslag slaat met twee doelpunten, dan wordt de quotering zelfs 10.50.

Nederland - Verenigde Staten live op tv

Alle wedstrijden van het WK 2023 worden live uitgezonden door de NOS. Nederland - Amerika is donderdag 27 juli om 03:00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS App.