Nederland wacht topwedstrijd tegen Amerika: hier zie je het live!

Nederland speelt in de nacht van woensdag op donderdag haar tweede groepswedstrijd van het WK 2023. Nadat de Oranje Leeuwinnen al wonnen van Portugal, kan tegen de Verenigde Staten een belangrijke stap naar de knock-outfase worden gezet. Benieuwd waar je de wedstrijd live ziet? We vertellen je het in dit artikel!

Sherida Spitse, speelster van het Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 24-07-2023 12:00

Nederland - Amerika live op tv

Het Nederlands Elftal kende zondag een goede start van het WK 2023. De ploeg van Jonker was door een rake kopbal van Stefanie van der Gragt met 1-0 te sterk voor Portugal en staat daarmee tweede in groep E. De volgende horde van Oranje is één van de favorieten voor de eindzege. Het Sky Stadium in Wellington is het podium van een clash met Amerika. Het duel begint om 03:00 uur en wordt live uitgezonden op NPO 1, NOS.nl en de NOS App. De voorbeschouwing begint om 02:20 uur.

GRATIS ZIGGO SPORT

Wie maakt het meest kans op de overwinning?

Bookmakers kunnen op basis van kans, data en prestaties in het verleden een inschatting maken van wie de meeste kans op de landstitel heeft. Volgens de bookmaker is dit de volgorde van meest verwachte uitkomsten:

  1. Verenigde Staten 1.70.
  2. Gelijkspel 3.55
  3. Nederland 5.10