Nederland gaat tegen Zuid-Afrika voor een kwartfinaleplaats op het WK: odds, wedtips en tv-gids!

De Oranje Leeuwinnen spelen zondagochtend in de achtste finales van het WK tegen de vrouwen van Zuid-Afrika. Nederland heeft het sinds de overwinning op Vietnam op haar heupen en dat boezemt de Afrikaanse dames wellicht angst in, al hebben zij ook vertrouwen getankt. JACKS.NL heeft weer een uitgebreid aanbod aan weddenschappen in huis!

Brugts in actie tegen de Verenigde Staten
© PROSHOTS | 05-08-2023 12:00
  • Wedtip: Esmee Brugts scoort (2.18)
  • Wedtip: Nederland en Zuid-Afrika scoren (1.98)
  • Speciale wedtip: Nederland wint, vier goals of meer in de wedstrijd en Martens scoort (3.75)

Doelpunten, doelpunten en nog eens doelpunten

De Oranje Leeuwinnen kwamen in de groepsfase maar moeilijk tot scoren tegen Portugal en de Verenigde Staten, maar tegen Vietnam gingen ze helemaal los. De tegenstand van het Zuid-Oost Aziatische land was dan weliswaar miniem, maar er zaten prachtige aanvallen en doelpunten tussen.

Ook Zuid-Afrika weet wat scoren is. Het land wist in alle groepswedstrijden tot scoren te komen en dat komt vooral door twee goede aanvallers: Thembi Kgatlana en Hildah Magia, de twee snelle, doelgerichte spelers die het de defensie van Zweden, Argentinië en Italië lastig maakten. De kans dat ook de Oranje-verdediging een doelpunt incasseert is daar en daarom is de odd van 1.98 voor wanneer beide landen een doelpunt maken een mooie om te spelen bij de bookmaker.

Jonge Brugts in de leer bij vedette Martens

Eén van de uitblinkers tegen Vietnam was natuurlijk Esmee Brugts. De speler van PSV Vrouwen, die normaal gesproken als linksbuiten acteert, heeft onder Jonk een nieuwe rol gekregen als linker-wingback. Die positie vult ze verdedigend met verve in en ook in aanvallend opzicht was ze met twee pracht van doelpunten belangrijk. “Ik probeer altijd naar binnen te komen en te schieten, dat deed Martens ook altijd”, klonk het na afloop van de wedstrijd. Een doelpunt van Brugts levert je 2.18 keer je inzet op bij JACKS.NL.

Veilig en betrouwbaar

Martens geldt niet alleen als een leermeesteres, maar is net als Brugts in vorm. De linksbuiten van Paris Saint-Germain heeft ook een wat andere rol binnen de ploeg van Jonker. Ze speelt als één van de twee spitsen waardoor ze meer vrijheid krijgt en minder hoeft te verdedigen, waardoor ze haar focus in het aanvalsspel kan leggen. Dat legt haar geen windeieren, want ook zij kwam tot scoren tegen Vietnam. De bookmaker heeft een speciale odd van 3.75 in het leven geroepen. Je verzilvert deze wanneer Nederland in de reguliere speeltijd wint, er minimaal vier goals vallen en één van die goals van Martens komt.

Nederland – Zuid-Afrika op tv

Nederland – Zuid-Afrika is zondag 6 augustus om 04.00 live te zien op NPO 1, NOS.nl en in de NOS App.