Oranje sluit groepsfase af tegen Vietnam: odds, wedtips en tv-gids!

Nederland sluit de groepsfase van het WK dinsdag af met een wedstrijd tegen Vietnam. De ploeg van Andries Jonker is bij een gelijkspel verzekerd van een ticket voor de play-offs, maar bij een overwinning lonkt zelfs groepswinst voor de Oranje Leeuwinnen. Bookmaker JACKS.NL heeft weer een uitgebreid aanbod aan weddenschappen in huis!

Nederland juicht na de goal tegen de VS
© PROSHOTS | 31-07-2023 12:00
  • Tip: Nederland wint en houdt de nul (1.20)
  • Tip: Nederland scoort drie of minder doelpunten (2.45)
  • Tip: Roord scoort (1.63)

Nederland bijna zeker van volgende ronde

Oranje beleeft tot nu toe een prima groepsfase op het WK 2023. De ploeg van Andries Jonker won de openingswedstrijd met 1-0 van Portugal, waarna in het tweede duel knap gelijk werd gespeeld tegen regerend en wereld- en Olympisch kampioen Verenigde Staten. Door die resultaten heeft Nederland genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de knock-outfase. Uiteraard wil het winnen, om zo de eerste plek veilig te stellen. Dat moet gebeuren tegen Vietnam, dat dit WK nog niet scoorde. Wint Oranje en houdt het de nul, dan pak je 1.20 keer je inzet bij JACKS.NL.

Veilig en betrouwbaar

Oranje scoort lastig

Het gemis van Vivianne Miedema is gebleken, want Oranje scoorde op dit WK pas twee keer. In het openingsduel was Van der Gragt verantwoordelijk voor de enige goal en tegen Amerika vond Roord als enige Leeuwin het net. Maakt Nederland tegen Vietnam opnieuw drie of minder doelpunten, dan pak je liefst 2.45 keer je inzet. Op een goal van Roord staat een quotering van 1.63.

Nederland - Vietnam live op tv

Nederland - Vietnam is dinsdag 1 augustus om 09:00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl en de NOS App.