Wedden op KRC Genk - KV Mechelen, wedtip en beste odds

Op woensdag 16-02-2022 spelen de twee Jupiler Pro League clubs KRC Genk en KV Mechelen tegen elkaar. De wedstrijd is een inhaalduel die eigenlijk op het programma stond in speelronde 24. De locatie is de Cegeka Arena en de aftrap is om 18.45 uur. In dit artikel geven wij jou een exclusieve wedtip, die je direct kunt inzetten bij de Nederlandse bookmaker met de beste odds. Here we go!

Wedden op KRC Genk - KV Mechelen 16-02-2022
© VoetbalVandaag Images | 14-02-2022 11:29

'KRC Genk heeft 66,5% kans op winst tegen KV Mechelen'

Waar zouden wij zijn zonder ons alziend oog, de VV Bot die de beste voetbal voorspellingen van heel Nederland aanbiedt. Voor iedereen die wil wedden op KRC Genk - KV Mechelen hebben wij weer een mooie tip klaarstaan.

Voorspelling KRC Genk KV Mechelen
Speel Bewust | 18+

Zien jullie dat, beste voetbalvrienden? Een kans van maar liefst 66,5% is geen kattenpis enne...Een zeer waarschijnlijke uitkomst. Wanneer wij de odds converteren (van kans naar quotering), levert dat 1.5 op. Hebben wij hier een weddenschap met waarde gevonden?

Wedden op KRC Genk - Mechelen bij Jacks

Daar heeft het alle schijn van, maar dan alleen bij betting site Jacks. We zien dat Bet365 een quotering van 1.50 biedt, waar Holland Casino niet verder wil gaan dan 1.57 voor een thuisoverwinning van Genk.

Als jij echt de beste odds voor deze 1X2 weddenschap wilt pakken, klik dan de link hieronder om in te zetten tegen 1.60.


Speciale Jacks promo: Stort €50, krijg €50

Lekker man! Als jij jouw weddenschap op KRC Genk - KV Mechelen besluit te gaan spelen bij Jacks, is vandaag jouw geluksdag. Iedereen die nu lid wordt bij Jacks, bepaalt zijn eigen bonus. De constructie is super simpel en werkt als volgt:

 • Stort tussen €20 en €49,99 en ontvang een Free Bet van €20
 • Stort €50 of meer en pak een gratis weddenschap van wel €50

Dit is toch machtig mooi, vrienden? Klik op onderstaande banner om deze fantastische bonus direct aan jouw account toe te voegen!

FREE BET TOT €100

Head to Head KRC Genk vs KV Mechelen

Goed, strijders. Het is belangrijk om onze voorspelling te kunnen staven. Waarom wordt KRC Genk als winnaar aangewezen en welke redenen kunnen verklaren dat KV Mechelen puntloos aftaait? Laten we voor de vorm eens wat statistieken bekijken.

Racing Genk:

 • Genk staat op de 8e plaats in de competitie, met 38 punten
 • 3 van de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen
 • Thuiswedstrijden-balans: 7 x winst in 13 wedstrijden
 • Gemiddeld aantal punten in thuisduels: 1.85
 • Clubtopscorer is Paul Onuachu, met 14 doelpunten

KV Mechelen

 • KV Mechelen staat 7e in de Eerste Klasse, met 42 punten
 • Van de laatste 5 competitiewedstrijden, won de ploeg er 4
 • Uitwedstrijden-balans: Slechts 4 maal winst in 11 duels
 • Gemiddeld aantal punten in uitduels: 1.18
 • Clubtopscorer is Nikola Storm, met 14 doelpunten

Dan kijken we natuurlijk ook naar onderling resultaat. Potjes in het verleden, zijn geen garantie bij het wedden op Genk vs Mechelen, maar zijn toch altijd erg interessant.

Head to Head Genk vs Mechelen

Deze statistieken is in het voordeel van KRC Genk, dat 2 van de 5 keer won. Dat gebeurde beide keren in thuiswedstrijden. KV Mechelen won maar 1 keer en dat was bijna 2.5 jaar geleden. Doe er je voordeel mee.

Racing Genk - KV Mechelen live kijken

Belgisch voetbal wordt uitgezonden in Nederland bij Ziggo, dat hiervoor de uitzendrechten heeft. Deze wedstrijd kun je helaas niet live kijken bij de tv aanbieder, maar gelukkig bestaat er een alternatief in de vorm van een livestream.

Bookmaker Bet365 biedt een gratis Genk - Mechelen livestream, voor iedereen die een account heeft en minimaal 1 eurocent aan tegoed heeft staan.

Livestream KRC Genk - KV Mechelen
Speel Bewust | 18+

Registreren is supersimpel, verificatie verloopt via het snelle iDIN en storten kan met iDEAL. Wij wensen je veel kijkplezier en hopen natuurlijk dat je jouw weddenschap wint.