Wie wint AZ - Feyenoord? Pak vijftig keer je inzet met de welkomstactie van Jack's!

Voetballiefhebbers kunnen zondag met het Eredivisie-affiche tussen AZ en Feyenoord hun hart ophalen. Om deze kraker nog specialer te maken heeft Jack's een special welkomstactie in huis voor nieuwe spelers. Als je de juiste winnaar van AZ - Feyenoord voorspelt, win je liefst vijftig keer je inzet!

Jesper Karlsson viert zijn AZ-goal tegen FC Groningen
© PROSHOTS | 15-10-2022 11:00

Na negen speelrondes zijn de verschillen in de top van de Eredivisie erg klein. Koploper AZ is als enige ploeg nog ongeslagen in de competitie, maar voelt de hete adem van Ajax, PSV en Feyenoord in de nek. Bij een zege van de Rotterdammers in het AFAS Stadion klimt de ploeg van Slot over AZ heen. Behouden de Alkmaarders de leiding in de Eredivisie of gaan de punten mee naar Rotterdam?

Meedoen

  • Maak een account aan op Jack's.
  • Stort minimaal €10 op je account om in aanmerking te komen voor de boosted odd.
  • Zet via deze link in op AZ of Feyenoord (je kunt maximaal €1 inzetten).

Boosted odd Real Madrid - Barcelona

Zet je deze welkomstactie liever in op een andere wedstrijd? Dat kan! In Spanje staat er met de topper tussen Real Madrid en FC Barcelona namelijk nog een heerlijk affiche op het programma. En de bonus is ook voor El Clásico inzetbaar. Voorspel de juiste winnaar en pak vijftig keer je inzet!

Bonusvoorwaarden

Alle spelers van 24 jaar of ouder die na 13 oktober (12:00) een account hebben aangemaakt bij Jack's komen in aanmerking voor deze actie. Lees alle voorwaarden op de actiepagina van Jack's.