Speciale welkomstactie Jack's: pak 50(!) keer je inzet voor de juiste voorspelling van El Clásico!

Zondag staat er met Real Madrid - Barcelona een heerlijk affiche op het programma in de Spaanse competitie. Om deze editie van El Clásico nog specialer te maken heeft bookmaker Jack's een fraaie welkomstactie in huis voor alle nieuwe spelers: als jij de juiste winnaar van Real Madrid - Barcelona voorspelt, win je liefst vijftig keer je inzet!

Frenkie de Jong, middenvelder van FC Barcelona
© PROSHOTS | 15-10-2022 08:00

Het belooft een interessante ontmoeting te worden tussen de koplopers van La Liga. Beide ploegen hebben na acht speelrondes 22 punten en strijden nu in een onderling duel om de koppositie. Wint het Barcelona van Frenkie de Jong of pakt Champions League-winnaar Real Madrid de leiding in de Spaanse titelstrijd?

Welkomstactie Jack's

Meedoen

  • Maak een account aan op Jack's.
  • Stort minimaal €10 op je account om in aanmerking te komen voor de boosted odd.
  • Zet via deze link in op Real Madrid of Barcelona (je kunt maximaal €1 inzetten).

Boosted odd AZ - Feyenoord

Zet je deze welkomstactie liever in op een andere wedstrijd? Dat kan! Zondag staat er met AZ - Feyenoord in Nederland ook een topwedstrijd op het programma. En de bonus is ook voor deze topwedstrijd inzetbaar. Voorspel de juiste winnaar en pak vijftig keer je inzet!

Bonusvoorwaarden

Alle spelers van 24 jaar of ouder die na 13 oktober (12:00) een account hebben aangemaakt bij Jack's komen in aanmerking voor deze actie. Lees alle voorwaarden op de actiepagina van Jack's.