Welkomstactie Jack’s: pak 50 keer je inzet als Nederland wint van Polen!

Donderdag neemt Nederland het in de UEFA Nations League op tegen Polen. Gaan de manschappen van Louis van Gaal met de volle buit naar huis? Dan pakken nieuwe spelers bij wedkantoor Jack’s 50 keer hun inzet!

Dumfries, Memphis en Berghuis vieren een Oranje-goal
© PROSHOTS | 21-09-2022 09:00

 

Oranje staat na vier speelrondes nog ongeslagen aan kop in groep 4 van League A in de Nations League. Tegenstander Polen staat op vier punten en moet uitkijken dat Wales niet over hen heen klimt. Eind juni stonden Nederland en Polen ook al tegenover elkaar: Oranje kwam in de Kuip tot 2-2 na een 0-2 achterstand.

Als Nederland er vanavond wel in slaagt de drie punten veilig te stellen, zet het een hele grote stap richting groepswinst in de Nations League. Daarnaast pakken nieuwe spelers bij een zege liefst vijftig (!) keer hun inzet bij een Oranje zege.

Welkomstactie Jack's bij Polen - Nederland

Boost activeren

Om deel te nemen aan deze promotie dien je een account aan te maken bij Jack’s Casino & Sports. Stort vervolgens minimaal €10 op je account en selecteer de bonus om de Odds boost te activeren. Zet tot slot €1 in op Nederland als winnaar binnen de reguliere speeltijd.

Bonusvoorwaarden

Je komt alleen in aanmerking voor deze actie als je 24 jaar of ouder bent en ná maandag 19 september 2022 (18:00) een account hebt aangemaakt bij Jack’s. Zorg dat je vòòr donderdag 22 september 19:45 hebt ingezet op de boost. Bekijk de actiepagina van Jack’s voor alle bonusvoorwaarden.

Veilig en betrouwbaar