Zet in op Europees voetbal en ontvang 3 Free Bets van €10 bij Jack’s!

Met de Champions League, Europa League en Conference League staat er deze week weer volop Europees voetbal op het programma. Om deze Europese avonden nog mooier te maken heeft sportbookmaker Jack’s een mooie actie klaarstaan waar je tot 3 Free Bets van €10 kunt ontvangen!

Cody Gakpo, aanvaller van PSV
© PROSHOTS | 11-10-2022 09:14

Met Ajax, PSV, Feyenoord en AZ komen er weer veel Nederlandse teams in actie op het Europese strijdtoneel. Lukt het Ajax zich op bezoek bij Napoli te revancheren na de blamage van vorige week en gaat PSV donderdag opnieuw met ruime cijfers langs Zürich? Zet in op Europees voetbal en krijg tot 3 Free Bets bij Jack's!

Tot 3 Free Bets van €10

Het verdienen van de Free Bets is heel eenvoudig. Iedereen van 24 jaar of ouder die op een wedstrijddag minstens €20 inzet op een van de Europese wedstrijden met een odd van minimaal 1.40 krijgt na afloop van de weddenschap een gratis €10 Free Bet. Deze actie loopt op dinsdag, woensdag en donderdag, waardoor je tot 3 Free Bets van €10 kunt ontvangen! Kijk voor alle bonusvoorwaarden op de actiepagina van Jack’s.

Meedoen

  1. Om mee te doen ga je naar de promotiepagina van Jack's
  2. Klik op 'Promoties' in de balk bovenin
  3. Scroll naar beneden en klik op 'Zet Europees in en verdien tot 3 Free Bets van €10!'
Promotie Jack's
Bonus Jack's