Pak nu €50 als PSV scoort tegen Arsenal!

PSV gaat vol vertrouwen richting Londen, waar Arsenal als tegenstander in de Europa League wacht. Bookmaker Jack's heeft nu een unieke actie: 50 keer je inzet als PSV een doelpunt maakt! Deze actie is voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. De maximale inzet bedraagt €1.

Cody Gakpo heeft gescoord voor PSV
© PROSHOTS | 20-10-2022 08:00
Arsenal - PSV promotie: 50 keer je inzet bij goal PSV!

PSV maakte afgelopen zondag liefst zes goals tegen FC Utrecht, dus met het scorend vermogen van de Eindhovenaren zit het wel goed! Het mooie aan de actie van bookmaker Jack's is dat PSV dus niet hoeft te winnen in Londen, maar één keer het net laten bollen is al genoeg! Zet je €1 in en scoort PSV? Dan ontvang je gewoon €50!

Goede kans op een doelpunt

Tegenstander Arsenal is goed bezig dit seizoen, maar in de Europa League kiest manager Mikel Arteta lang niet altijd voor de sterkste spelers. Daar liggen dan ook zeker kansen voor PSV, mede omdat Arsenal de focus toch meer op de Premier League zal hebben; waar de ploeg voor het eerst sinds lange tijd mee lijkt te doen om de landstitel. Leuk feitje: zelfs het vrij matige FC Zürich wist te scoren tegen The Gunners!

Genoeg reden om minstens één goal van PSV te verwachten dus en dan is de actie van bookmaker Jack's natuurlijk de ideale mogelijkheid om een mooie winst te pakken! Meld je nu aan bij de bookmaker!

Hoe werkt de actie?

Uitleg actie Arsenal - PSV: 50 keer je inzet als PSV scoort