Voetbal in La Liga en de Serie A: verdien 3.65 keer je inleg terug!

Deze midweek worden de laatste wedstrijden in de groepsfase van de UEFA-competities afgewerkt. Maar ook maandag wordt er nog gevoetbald. Zo staat in La Liga de kelderkraker Elche – Getafe op het programma, terwijl in Italië AS Roma op bezoek gaat bij hekkensluiter Hellas Verona. Zet in bij Jack’s en pak tot 3.65 keer je inleg met deze wedtips!

Karsdorp, verdediger van AS Roma
© PROSHOTS | 31-10-2022 10:47

Elche – Getafe: Getafe wint (2.88)

In La Liga staan met Elche en Getafe twee ploegen uit de onderste regionen van de competitie tegenover elkaar. De thuisploeg scoorde is samen met Cadiz de minst scorende ploeg van La Liga (8 goals) en incasseerde de meeste treffers (26). Het is dan ook niet verassend dat Elche dit seizoen nog niet won en stijf onderaan staat. Uitploeg Getafe won dit seizoen al wel twee keer en speelde de afgelopen drie wedstrijden allemaal gelijk, waaronder tegen Athletic Bilbao (2-2). Pakt Geta nu wel de drie punten? Op een zege van Getafe staat een fraaie odd van 2.88.

Veilig en betrouwbaar

Hellas Verona – AS Roma: AS Roma wint met precies één doelpunt verschil (3.65)

Het AS Roma van José Mourinho gaat maandag om 18:30 uur op bezoek bij Hellas Verona, dat de negentiende plaats in de Serie A bezet. Hellas bevindt zich in een diep dal: de ploeg verloor de laatste zes wedstrijden. Roma doet het daarentegen juist heel goed: ze wonnen drie van de laatste vier wedstrijden en staan daarmee op zeven overwinningen dit seizoen. Een opvallende statistiek is dat de Romeinen zes van die wedstrijden met één goal verschil wonnen. Doen ze dat tegen Hellas Verona opnieuw, dan pak je 3.65 keer je inzet!