Nederland tegen Griekse topscorer: 3.40 keer je inzet voor één schot op doel!

Het Nederlands elftal maakt zich op voor één van zijn belangrijkste wedstrijden in tijden. In de OPAP Arena in Athene, hetzelfde stadion waar Ajax kortgeleden niet verder kwam dan een gelijkspel tegen de plaatselijke AEK, treft Oranje in zijn zesde EK-kwalificatieduel het Griekse elftal onder leiding van Gus Poyet. Kan Nederland een tweede nederlaag deze interlandperiode voorkomen?

Marten de Roon, speler van Oranje
© PROSHOTS | 16-10-2023 14:40
  • Tip: Nederland wint en houdt de nul (2.85)
  • Tip: Masouras schiet meer dan 0.5 keer op doel (3.40)
  • Tip: Bakasetas schiet meer dan 0.5 keer op doel (1.85)

Uitstekend verleden tegen Grieken

Oranje kent een uitstekende onderlinge historie tegen Griekenland. Het ontmoette de Zuid-Europeanen tien keer eerder en wist acht keer de volle buit te pakken, inclusief alle drie de keren dat het duel op Griekse bodem werd afgewerkt. Bovendien kwamen de Grieken in geen enkele van deze acht duels tot scoren. Krijgt de ploeg van Ronald Koeman dit opnieuw voor elkaar, wordt je inzet bijna verdrievoudigd (2.85). Voor een overwinning ongeacht tegendoelpunten wordt 1.94 keer je inzet uitbetaald. Een overwinning van Griekenland levert 4.60 keer je inzet op.

Veilig en betrouwbaar

Griekse smaakmakers

De Griek Georgios Masouras maakte al vijf doelpunten deze EK-kwalificatie. In groep B maakte alleen Kylian Mbappé meer doelpunten (zes). Voor minimaal één schot op doel van de aanvaller krijg je 3.40 keer je inzet. Naast Masouras houdt ook Anastasios Bakasetas van een doelpoging. De linksbenige middenvelder van Trabzonspor ondernam in de zes eerdere kwalificatieduels maar liefst 23 doelpogingen. In ieder kwalificatieduel kwam hij tot minimaal één schot op doel. Doet hij dat tegen Nederland weer, wordt je inzet 1.87 keer uitgekeerd.

29.00 voor longshot

Griekenland speelde tot dusverre zes EK-kwalificatiewedstrijden. In vier van die duels, inclusief beide thuisduels, kwam het op een vroege voorsprong. Nederland speelde daarentegen vijf kwalificatiewedstrijden en kwam in drie van deze duels, inclusief beide uitduels, op een vroege achterstand. Bij JACKS.NL kun je 29.00 keer je inzet winnen als Griekenland op voorsprong staat in de rust, maar Nederland uiteindelijk aan het langste eind trekt. Een voorsprong van Nederland in zowel de rust als aan het eind van de wedstrijd wordt beloond met 3.00 keer je inzet.

Griekenland - Nederland live op tv

Griekenland - Nederland begint vanavond om 20:45 uur. De wedstrijd is live te zien op NPO 1. Bekijk wat er verder te zien is aan wedstrijden en voetbalprogramma's deze week op onze pagina Voetbal op TV.