Voetbal op tv: Nederland mag niet verliezen in Griekenland!

Oranje staat voor een belangrijk duel: In Athene zal het elftal op de proef gesteld worden door Griekenland, de naaste belager van de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. In de strijd om plek twee in groep B deed Griekenland eerder deze week goede zaken door Ierland te verslaan en daardoor over Nederland te springen. Maandag zullen de twee kemphanen elkaar treffen in het zuiden van Europa.

Noa Lang en Denzel Dumfries, spelers van Oranje
© PROSHOTS | 15-10-2023 12:00

Griekenland - Nederland live op tv

De wedstrijd is live te zien op NPO 1, dat om 20:30 uur opent met de voorbeschouwing. Er wordt om 20:45 uur afgetrapt in de OPAP Arena in Athene, normaliter de thuisbasis van AEK Athene. In groep B zal op hetzelfde tijdstip de ontmoeting tussen Gibraltar en Ierland aanvangen.

Welkomstactie JACKS.NL: 100 keer je inzet als Nederland wint

Evenals voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal deze interlandperiode pakt JACKS.NL uit voor de tweede clash van de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. Weet Oranje de Grieken onder leiding van Gus Poyet te verslaan, maken alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder kans om 50 of zelfs 100 keer hun inzet te winnen. Wil jij ook kans maken?

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens €20 voor de boosted odd van 50, minstens €100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet in op Nederland als "Wedstrijdwinnaar" bij de wedstrijd Griekenland - Nederland.
  5. Wint Nederland? Dan pak je 50 of 100 keer je inzet!
50 of 100x je inzet als Nederland wint van Griekenland