Voetbal op tv: Nederland kan zich kwalificeren tegen Ierland!

Zaterdag aanstaande kan Oranje zich definitief kwalificeren voor het Europees kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland. In Amsterdam staat de tweede ontmoeting tussen Nederland en Ierland op het programma. Bij een overwinning is Nederland zeker van deelname aan het EK, terwijl bij een gelijkspel of verlies de laatste groepswedstrijden doorslaggevend zullen zijn. De bezoekers zijn reeds uitgeschakeld en kunnen zich niet meer kwalificeren.

Jerdy Schouten en Thijs Dallinga, internationals van Oranje
© PROSHOTS | 17-11-2023 12:00

Nederland - Ierland live op tv

De confrontatie in de Johan Cruijff Arena is zaterdag live te zien op NPO 1. Om 20:30 uur opent de zender met een voorbeschouwing, waarna er om 20:45 uur afgetrapt zal worden. Nummer één van groep B, Frankrijk, speelt op hetzelfde tijdstip een thuiswedstrijd tegen Gibraltar. De Fransen wonnen tot dusverre iedere wedstrijd in de groep, terwijl Gibraltar nog geen punt wist te pakken. Dit duel is live te volgen bij Ziggo Sport en op Ziggo Sport Select.

Welkomstactie JACKS.NL: 100 keer je inzet als Nederland wint

Bookmaker JACKS.NL hanteert voor de wedstrijd van het Nederlands elftal een welkomstactie voor nieuwe spelers. Alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder maken kans om 50 of 100 keer hun inzet te winnen. Daarvoor moet de ploeg van Ronald Koeman drie punten pakken tegen de Ieren en kwalificatie voor het EK vaststellen. Meedoen is simpel:

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet bij de wedstrijd Nederland - Ierland in op Nederland als 'Wedstrijdwinnaar'.
  5. Wint Nederland? Dan pak je 50 of 100 keer je inzet!

Nederland wint van Ierland-promotie: tot 100x je inzet!

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma