Wedden op Manchester United vs. Chelsea: Odds en Voorspelling

Als u op zoek bent naar voetbalactie op donderdagavond, dan mag u de wedstrijd Manchester United tegen Chelsea zeker niet missen. Deze twee Premier League krachtpatsers zullen zeker een show opvoeren! Manchester United staat momenteel op de 6e plaats in de Premier League, terwijl Chelsea op de 3e plaats staat. Wie deze wedstrijd wint, is een stap dichter bij een plek in de Champions League volgend seizoen. Het VoetbalVandaag algoritme geeft Chelsea meer kans om te winnen dan de bookmaker, tijd om je inzet te plaatsen!

Chelsea v West Ham United - Premier League - Stamford Bridge Chelsea s Mason Mount during the Premier League match at Stamford Bridge
© VoetbalVandaag Images | 27-04-2022 16:55

Head to Head statistieken Manchester United - Chelsea

Met Manchester United en Chelsea spreken over twee grootmachten die al jaren meedoen om de prijzen in de Engelse Premier League. Beide teams komen elkaar regelmatig tegen en zijn erg aan elkaar gewaagd. De laatste drie onderlinge duels tussen Manchester United en Chelsea eindigde steeds in een gelijk spel. De laatste wedstrijd was op 28 november van 2021 toen werd het bij Chelsea tegen Manchester United 1-1. In de 50e minuut is het Sancho die United op voorsprong zet. Die voorsprong wordt in de 69e minuut gelijk getrokken met een strafschop door Jorginho.

Pakken we de head to head statistieken van alleen thuiswedstrijden van Man United erbij dan zien we dat de laatste overwinning dateert van 2019. United is die voetbalwedstrijd met 4-0 te sterk voor de bezoekers. Een jaar later neemt Chelsea revanche door op Old Traffort met 1-3 te winnen. In de laatste editie van Manchester United vs. Chelsea kwamen beide teams niet tot scoren, wat een 0-0 eindstand opleverde.Huidige vorm van Manchester United en Chelsea

Vooral Manchester United heeft het zwaar de afgelopen weken. In de laatste vijf Premier League wedstrijden werden slechts vier punten gehaald. De club uit Manchester heeft geluk dat de achtervolgers het niet veel beter doen. West Ham United volgt op slechts twee punten, kort daarachter zien we Wolverhampton staan. Nu moet gezegd worden dat United met Arsenal en Liverpool ook niet de makkelijkste tegenstanders heeft gehad.

Kijken we naar de resultaten van Chelsea in de eigen competitie zien we letterlijk wisselende resultaten. Om en om wint en verliest de club uit Londen. De laatste wedstrijd werd thuis West Ham met 1-0 aan de kant gezet. Het weekend daarvoor wist Arsenal in de Londense derby met 2-4 op Stamford Bridge te winnen.

Bookmaker odds en kansen Manchester United tegen Chelsea

Wedden op Manchester United tegen Chelsea is een interessante optie volgens het Voetbal Vandaag algoritme. Laten we eerst eens de odds vergelijken en op een rijtje zetten:
De bezoekers zijn dus volgens Holland Casino de favoriet voor deze wedstrijd. Met meer dat 40% kan om te winnen. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft in een voorspelling 50.9% kans dat Chelsea gaat winnen. Wanneer we die odds converteren komt dat uit op 1.96 en spreken we over een value bet.

Manchester United - Chelsea livestream kijken

Mocht je in plaats van de Europa League wedstrijden en heb je ook geen zin in Feyenoord tegen Olympique Marseille, dan kan je een livestream Manchester United - Chelsea kijken als alternatief. Zoals altijd volg je de Premier League wedstrijden via Ziggo Sport. Vanaf volgens seizoen zal het Viaplay zijn dat de uitzendrechten in bezit heeft.

Het is ook mogelijk om via een Bet365 livestream naar Manchester United tegen Chelsea te kijken. Hiervoor heb je wel een Bet365 account nodig. Het account is gratis, echter is het wel nodig om geld op je account te zetten om te kijken. Dit geld kan je gebruiken om te wedden of gewoon weer terug uit te betalen.