Feyenoord vs Olympique Marseille: Odds halve finale Conference League

Donderdag 28 april om 21:00 uur ontvangt het Nederlandse Feyenoord Rotterdam het Franse Olympique Marseille in de eerste halve finale van de Conference League. Feyenoord is een sterke ploeg, maar ze hebben nog nooit tegen Olympique Marseille gespeeld. Dit wordt een spannende wedstrijd om naar te kijken maar ook een interessante om op te wedden. We kijken naar de kansen van Feyenoord en de odds van de bookmakers voor deze wedstrijd.

Olympique Marseille speler in voorbereiding
© VoetbalVandaag Images | 27-04-2022 10:37

Laatste resultaten Feyenoord Rotterdam

Feyenoord staat na heel veel jaren weer dicht tegen een Europese Finale. Dit maal is het de finale Conference League in het vooruitzicht. Dat zou betekenen dat Feyenoord de geschiedenisboeken in gaat als finalist van het eerste seizoen van de Conference League ooit. Echter dan zal het wel 'even' moeten winnen van de club uit Marseille, Olympique.

Feyenoord is in ieder geval in vorm in aanloop naar de halve finale Conference League. Sinds het verlies in de Arena (3-2) begin april hebben de Rotterdammers vijf wedstrijden op rij niet verloren. In de vorige ronde van de Conference League werd thuis met 3-3 gelijk gespeeld tegen Slavia Praag. Dat werd in de uitwedstrijd recht gezet met een 1-3 uitoverwinning. In de tussentijd werden Heracles (1-4) en FC Utrecht aan de kant gezet (2-1).Laatste resultaten Olympique Marseille

Wanneer we kijken naar Olympique Marseille , zien we een club die het goed doet in de Franse Ligue 1. Olympique Marseille is in goede vorm voor hun wedstrijd tegen Feyenoord. Ze hebben vier van hun laatste vijf wedstrijden gewonnen, met hun enige verlies tegen Paris Saint-Germain.

In de vorige ronde van de Conference League versloegen ze PAOK met 2-1 en 0-1. De laatste twee wedstrijden werd thuis gewonnen van FC Nantes (3-2) en uit met 0-1 van Stade Reims. In die laatste wedstrijd viel het doelpunt pas in de 83e minuut.Odds en kansen Feyenoord volgens de bookmakers

Feyenoord Rotterdam wordt door de bookmakers gezien als de favoriet om deze wedstrijd te winnen. De beste kansen voor een overwinning van Feyenoord zijn momenteel vastgesteld op 45.5% door Holland Casino. Dit betekent dat ze een odd bieden van 2.20 voor een overwinning van de Rotterdammers.

Voor een overwinning van de Fransen kan je het beste je weddenschap plaatsen bij Jacks Sports, die een kans geven van 30.8% en odds van 3.25 mocht Olympique Marseille als winnaar uit de bus komen.

Ga je liever voor wat lagere odds die mogelijk meer zekerheid bieden? Kijk eens naar de weddenschap Beide Teams Scoren. Deze kans is volgens Bet365 vastgesteld op 61.9% en geeft je een uitbetaling van 1.63.