Debuteert Ten Hag met een overwinning in de Premier League? Mooie odds voor een heldenrol van Ronaldo!

Erik ten Hag beleeft zondagmiddag zijn debuut in de Premier League. De Haaksbergenaar en zijn ploeg ontvangen Brighton & Hove Albion, tegen wie het dit jaar in mei nog goed misging voor The Red Devils. Neemt Ten Hag in zijn eerste game drie punten mee terug naar Manchester? Het sportsbook van Holland Casino heeft fraaie odds staan voor een doelpuntrijk duel op Old Trafford.

Ten Hag, Manchester United
© PROSHOTS | 07-08-2022 10:00
  • Tip: 1,5 schoten op doel Ronaldo (2.55)
  • Tip: 2-0 overwinning United (6.50)
  • Long shot: Ronaldo scoort twee keer (6.50)

Manchester United begon de voorbereidingstour met een indrukwekkende reeks aan gewonnen duels. Liverpool FC werd met 4-0 over de knie gelegd, Melbourne Victory moest er met 4-1 aan geloven en ook tegen Crystal Palace werd er met 3-1 gewonnen. Vervolgens werd er gelijkgespeeld tegen Aston Villa en Rayo Vallecano en zelfs verloren van Atlético Madrid. Desondanks zal Ten Hag tevreden terugkijken op de maand juli: meerdere grote spelers werden aangetrokken en het spel van de ploeg zag er al een stuk verzorgder uit. 


Cristiano Ronaldo lijkt vooralsnog in Manchester te blijven. De Portugese vedette wil het liefste naar de Champions League, maar is inmiddels weer aangesloten bij de selectie en de verwachting is dat hij wedstrijdfit is. Schiet Ronaldo minstens twee keer op doel? Dan pak je met een odd van 2.55 een mooie winst. Weet de Portugees twee keer te scoren? Dan verzesvoudig je je inzet ruim met een odd van 6.50. Brighton won in mei nog in eigen huis met 4-0 van United, maar inmiddels liggen de verhoudingen anders: zo vertrok Marc Cucurella onlangs naar Chelsa FC. Wint United in eigen huis met 2-0? Ook daar staat een odd van 6.50 op.