Wint Manchester United het komende seizoen onder Erik ten Hag een prijs? Verdrievoudig je inzet bij bookmaker Bet365!

Manchester United staat het komende seizoen een flinke test te wachten: de afgegleden topclub moet de weg naar boven weer zien te vinden na een teleurstellende zesde plaats in het vorige seizoen van de Premier League. Kan de nieuwe aangestelde manager Erik ten Hag een verandering teweegbrengen bij United en een prijs winnen? Dan kan je drie keer je geld terugverdienen bij bookmaker Bet365!

Ten Hag, United
© PROSHOTS | 12-07-2022 09:00
  • Tip: Manchester United eindigt in de top vier (2.37)
  • Tip: Erik ten Hag maakt het seizoen af als manager (1.33)
  • Long shot: Manchester United wint één prijs (3.00)

Prijzenpakker Ten Hag op Old Trafford

In de Eredivisie zal Ten Hag geen introductie meer behoeven. De trainer stond vierenhalf seizoen aan het roer bij Ajax en pakte in die periode zes prijzen met de Amsterdammers. Nu is het de taak aan de trainer om zijn tactische meesterbrein aan United te verlenen en de club weer naar grote hoogtes te brengen. Onder Ole Gunnar Solskjaer en Ralf Rangnick gleed de club af en Alex Ferguson zal de afgelopen seizoenen met afgrijzen hebben gekeken.

Wint Ten Hag een prijs met United in zijn eerste seizoen? Daar staat een fraaie odd van 3.00 op bij Bet365. Eindigt United in de top vier? Dan verdien je 2.37 keer je inzet terug.

Grote schoonmaak bij United

United nam deze transferzomer al afscheid van een hoop namen. Edinson Cavani werd uitgezwaaid, Jesse Lingard mocht zijn heil elders zoeken en Paul Pogba keerde terug naar Juventus. Of Cristiano Ronaldo bij de club blijft is nog altijd onzeker, aangezien de Portugees geen Champions League-voetbal wil opgeven.

The Red Devils zijn al lange tijd bezig Frenkie de Jong vast te leggen van het in geldnood verkerende FC Barcelona en ook de komst van Christian Eriksen lijkt zo goed als zeker. De eerste aanwinst van United is al binnen: Tyrell Malacia maakte de droomtransfer en verliet Feyenoord na een sterk seizoen.

Ronaldo, Pogba, United
PROSHOTS

Ten Hag zal aan het einde van de transferperiode een totaal andere groep voor zich hebben en zijn werkwijze goed door kunnen voeren. Staat Ten Hag aan het einde van het seizoen nog aan het roer bij United? Dan verdien je 1.33 keer je inzet terug. Rangnick en Solskjaer kregen lang het vertrouwen van de clubdirectie en wij verwachten niet dat het nu anders zal zijn.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

*Alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder