Jack's pakt uit: 100x je inzet als Nederland beide helften wint van Gibraltar!

Nederland hervat haar EK-kwalificatiecampagne maandag met een wedstrijd tegen dwergstaat Gibraltar. De wedstrijd wordt afgewerkt op vertrouwde bodem: De Kuip vormt namelijk het podium van dit affiche. Om de thuiskomst te vieren pakt Jack's uit met een mooie welkomstactie. Wint Nederland beide helften van Gibraltar, dan pak je 100x je inleg!

Memphis Depay juicht na zijn goal voor Oranje op het WK 2022
© PROSHOTS | 26-03-2023 20:00

Het is alweer even geleden dat het Nederlands Elftal een wedstrijd in eigen land speelde. De laatste keer dat dat gebeurde was namelijk op 25 september, toen in de Nations League met 1-0 werd afgerekend met België. Maandag mogen de manschappen van Koeman hun kunsten voor het eerst in zes maanden weer voor eigen publiek vertonen. Gibraltar is dan, net als in de WK-kwalificatie, de tegenstander. Toen werd met liefst 6-0 en 0-7 gewonnen. Trakteert Oranje het publiek maandag in beide helften opnieuw op een overwinning, dan pak je als nieuwe speler 50 of 100x je inzet!

Stappenplan

  1. Registreer je bij Jack's.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet op de wedstrijd Nederland - Gibraltar in op 'Nederland wint beide helften'.
50 of 100x je inzet als Nederland wint van Gibraltar

Ga voor de bonusvoorwaarden van deze promotie naar de actiepagina van Jack's.

Nederland - Gibraltar live op tv

Nederland - Gibraltar begint maandag 27 maart om 20:45 uur. De live-uitzending rondom deze wedstrijd begint om 20:23 op NPO 3.