Wedtips voor Nederland - Schotland: hoge odds bij doelpunt Schotse middenvelders

Met het Europees kampioenschap op de horizon, benut het Nederlands elftal de internationale pauze optimaal met vriendelijke ontmoetingen tegen zowel Schotland als Duitsland. Deze wedstrijden bieden een perfect podium voor Ronald Koeman en zijn selectie om de krachten te meten. Laat je meeslepen door de spanning en zet in bij Holland Casino!

Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 21-03-2024 22:12

De zeldzame clashes tussen de Nederlandse en Schotse ploegen, met de 2-2 uit 2021 als laatste herinnering, laten zien dat Oranje historisch gezien vaak de bovenhand heeft gehad met vier overwinningen en één gelijkspel, inclusief twee overwinningen met ruime scores.

Odds in het voordeel van Oranje

Met Nederland in vorm na vier zeges uit de laatste vijf matches, tegenover een reeks minder sterke prestaties van Schotland, belooft het een interessante match te worden. De odds zijn in het voordeel van Nederland met 1.44 voor winst, 4.33 voor een gelijkspel, en een verrassende 7.50 mocht Schotland winnen.

De verwachtingen voor doelpunten zijn gemengd, met odds van 2.15 voor beide teams om te scoren en 1.61 tegen. Een doelpuntrijk duel met meer dan 2.5 doelpunten staat op 1.95, iets hoger dan de 1.83 voor een match met minder dan 2.5 doelpunten.

Schotse middenvelders als doelpuntenmakers

Met spelers zoals Wout Weghorst en Cody Gakpo in vorm, die beiden in recente wedstrijden tweemaal het net vonden, lonken er kansen. Beiden zijn gequoteerd op een odd van 2.75 voor een doelpunt tegen de Schotten.

Voor Schotland zijn het vooral de middenvelders John McGinn en Scott McTominay die als doelpuntenmakers opvallen, naast aanvaller Lawrence Shankland die recent trefzeker was. Met odds van respectievelijk 6.50, 6.00, en 5.00 voor een doelpunt, belooft het een spannende ontmoeting te worden.

  • *Quoteringen zijn onderhevig aan verandering
  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
  • Online spelen brengt risico's met zich mee, check onze Verantwoord Spelen pagina voor tips & tricks