Stunt Oranje met een zege op WK-finalist Frankrijk? Pak 4.10 keer je inzet!

Bondscoach Ronald Koeman begint zijn tweede termijn als bondscoach van het Nederlands Elftal met een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Wint Oranje het loodzware affiche tegen de verliezend WK-finalist, dan pak je 4.10 keer je inzet bij Jack's! Daarnaast heeft de bookmaker nog een fraaie welkomstactie in huis voor nieuwe spelers, die tot 100x hun inzet verdienen als Nederland scoort!

Virgil van Dijk, aanvoerder van het Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 23-03-2023 18:00
  • Tip: Nederland wint (4.10)
  • Tip: Mbappé scoort (2.07)
  • Tip: Memphis scoort (4.00)

Quotering van 4.00 op goal Memphis

De eerste wedstrijd van de EK-kwalificatie belooft een heel interessante te worden. In een poule met verder Gibraltar, Griekenland en Ierland staan Frankrijk en Nederland vrijdag tegenover elkaar. Bookmaker Jack's heeft een aantal fraaie quoteringen klaarstaan voor deze wedstrijd. Zo pak je liefst 4.10 keer je inzet als Nederland wint van Les Bleus. Ook kun je inzetten op de doelpuntenmakers. Is WK-topscorer Kylian Mbappé trefzeker, dan zie je al 2.07 keer je inleg terug. Op een doelpunt van Oranje-aanvaller Memphis staat een odd van 4.00. De nummer twee op de topscorerslijst raakt de laatste weken steeds meer in vorm bij Atlético Madrid.

50 of 100x je inzet als Nederland scoort tegen Frankrijk

Voor nieuwe spelers is het al helemaal interessant om voor Frankrijk - Nederland in te zetten bij Jack's. Zij hebben namelijk een welkomstpromotie in petto waarmee nieuwe spelers 50 of 100x hun inzet kunnen terugverdienen. Het enige dat daarvoor hoeft te gebeuren is dat Nederland scoort tegen Frankrijk.

  1. Registreer je bij Jack's.
  2. Stort minstens € 20 op je account voor de boosted odd van 50x je inleg. Stort minstens € 100 op je account voor de boosted odd van 100x je inleg.
  3. Klik hier om maximaal € 1 in te zetten op "Totaal aantal doelpunten door Nederland, meer dan 0,5"
50 of 100x je inzet als Nederland scoort tegen Frankrijk

Ga voor de bonusvoorwaarden van deze promotie naar de actiepagina van Jack's.

Frankrijk - Nederland live op tv

Frankrijk - Nederland begint vrijdag om 20:45 uur en is live te zien op NPO 3. Bekijk de volledige voetbal op tv-gids hier.