Nederland ontvangt Gibraltar in De Kuip: hier zie je het live!

Nederland krijgt op de tweede speeldag van de EK-kwalificatiecampagne bezoek van Gibraltar. Lees hier waar je het duel op tv live ziet. Daarnaast heeft Jack's een mooie welkomstactie in huis waar nieuwe spelers 100x hun inzet pakken als Oranje beide helften wint!

Oranje juicht nadat het heeft gescoord op het WK 2022
© PROSHOTS | 25-03-2023 12:00

Nederland - Gibraltar live op tv

Het is alweer even geleden dat Oranje een wedstrijd op eigen grondbodem speelde. Dat gebeurde voor het laatst op 25 september, toen met 1-0 werd gewonnen van België. Maandag komt Gibraltar op bezoek in De Kuip. Weet Koeman zijn Oranje-rentree in zijn thuisland op te luisteren met een overwinning tegen Gibraltar? Je ziet het om 20:45 uur live op NPO 3. Vanaf 20:23 is op de zender ook een voorbeschouwing rondom het duel te volgen.

Welkomstactie: 100x je inzet als Oranje beide helften wint

Net als bij Frankrijk - Nederland heeft Jack's bij Nederland - Gibraltar wederom een mooie welkomstactie in petto voor nieuwe spelers. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk 50 of 100x hun inzet als de manschappen van Koeman beide helften voor eigen publiek winnen. Lees hier hoe je meedoet aan deze promotie.

50 of 100x je inzet als Nederland wint van Gibraltar

Andere wedstrijden live op tv

Naast Nederland - Gibraltar is er nog veel meer voetbal te volgen op tv. Lees op de pagina Voetbal op TV waar je niks mist van al het voetbal!