Argentinië en Frankrijk beginnen aan WK-campagne: hier zie je alle wedstrijden live!

Woensdag staat de derde speeldag van het WK op het programma. De dag begint met een ochtendwedstrijd tussen Argentinië en Saoedi-Arabië en Frankrijk sluit de woensdag af met een wedstrijd tegen Australië. Lees hier waar je de wedstrijden live kunt kijken!

Lionel Messi, aanvaller van Argentinië en PSG
© PROSHOTS | 22-11-2022 07:00

De verwachtingen van Argentinië zijn torenhoog dit wereldkampioenschap. De ploeg van Messi, die zeer waarschijnlijk zijn laatste grote toernooi met de Zuid-Amerikanen speelt, is al 36 wedstrijden op rij ongeslagen. Argentinië begint het WK met op papier de makkelijkste groepswedstrijd tegen Saoedi-Arabië. In dezelfde poule staan ook Polen en Mexico, de grootste kanshebbers voor plek twee, om 17:00 uur tegenover elkaar. In groep D speelt Denemarken tegen Tunesië (14:00) en Frankrijk tegen Australië (20:00). Je ziet het allemaal live op NPO1.

TV-gids WK 2022 22-11

Zet in op Frankrijk - Australië en pak een Free Bet van €10

Bookmaker Jack's heeft een mooie WK-actie in huis. Voor iedere groepswedstrijd van Frankrijk, Nederland, Engeland, Spanje en Duitsland maak je namelijk kans op een Free Bet van €10. Deze kun je na afloop van het WK inzetten op de nationale competitie van het land waarop jij hebt ingezet. Plaats jij dus een correcte weddenschap van Frankrijk - Australië, dan krijg je een Free Bet van €10 voor de Ligue 1. Lees hier meer over de actie van Jack's!

Free Bet Frankrijk

WK voetbal op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).