WK Voetbal op TV Vandaag

WK Voetbal op tv is een speciaal overzicht waarin jij en passant ziet welke WK-wedstrijden vandaag op de Nederlandse televisiekanalen worden uitgezonden. De uitzendrechten van de wedstrijden zijn in Nederland in handen van de NOS en worden op vaste tijdstippen op de dag gespeeld. Wil je een overzicht zien van alle programma's die te maken hebben met volkssport nummer 1? Neem dan een kijkje in de gids voetbal op tv vandaag!

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma

Hoe werkt de WK Voetbal TV Gids?


Op Voetbal Vandaag vatten we al het WK-voetbal op tv samen in een handige tv gids. In de groepsfase zijn er meestal vier wedstrijden per dag live op televisie te zien en deze zetten wij voor je in een handig overzicht!

Wil je weten wat onze voorspellingen zijn voor deze wedstrijden? Neem dan een kijkje op onze voorspellingen-pagina of check onze artikelen met wedips op de Nieuws-pagina van Voetbal Vandaag!Wanneer is er WK-voetbal op TV?

De tv gids werkt eenvoudig. Allereerst zie je een tijdstip, gevolgd door een zender en het tv voetbal programma van morgen. Als je op de wedstrijd klikt, kom je op onze speciale wedstrijdpagina terecht, waar je onze voorspelling en alle belangrijke statistieken kan zien.


Hoe laat is er WK-voetbal op TV?

In de groepsfase worden er bijna iedere dag vier wedstrijden gespeeld op het WK. De aanvangstijden van deze wedstrijden zijn 11:00 uur, 14:00 uur, 17:00 uur en 20:00 uur. Vanaf 29 november 2022 vinden er geen wedstrijden om 11:00 uur meer plaats, maar zijn er twee wedstrijden om 16:00 uur en twee om 20:00 uur.

Voetbal op TV vandaag

Ga naar de selectie voetbal op tv vandaag wanneer je een overzicht wil van alle tv programma's over voetbal, hoogtepunten, live wedstrijden, herhalingen overige voetbal tv programma's.

In dit onderdeel van onze voetbal tv gids zie je al het voetbal van vandaag dat op televisie te zien is. Op volgorde van de aanvangstijd, staan hierin alle WK-wedstrijden die vandaag op het tv programma staan en alle tv programma's die een link met voetbal hebben.

Dit overzicht met voetbal omvat alle WK-wedstrijden die vandaag op het programma staan. Zo zie je in één snelle oogopslag het tijdstip, de wedstrijd en de zender(s) waar je deze kunt kijken. In de TV-gids vind je ook andere programma's rondom het grootste voetbalevenement ter wereld terug. Denk hierbij aan voor- en nabeschouwingen en talkshows. Ook voetbalprogramma's die losstaan van het WK zijn terug te vinden in de TV-gids.

WK-voetbal op TV vanochtend

Vanwege het tijdverschil met Qatar vinden er zeven groepswedstrijden om 11:00 uur 's ochtends plaats. Van 22 november tot 28 november zie je iedere dag één groepswedstrijd op dit tijdstip. Naast de livewedstrijden is er iedere ochtend ook een breed scala aan andere voetbalgerelateerde programma's beschikbaar.

WK-voetbal op TV vanmiddag

Iedere dag staan er 's middags wel een paar WK-wedstrijden op het programma. Deze beginnen om 14:00, 16:00 of 17:00 uur. Welke WK-wedstrijden komen morgenmiddag op tv? Welke voetbalwedstrijd begint woensdag in de middag of op donderdag? De tv gids beantwoord deze 3 vragen.

WK-voetbal op TV vanavond

Tijdens het WK in Qatar wordt er iedere avond om 20:00 uur een wedstrijd gespeeld. In het begin van de groepsfase zie je iedere avond één wedstrijd, maar later in de poule vinden elke avond twee wedstrijden plaats om 20:00 uur.

De WK-wedstrijden van het Nederlands Elftal op TV

De uitzendrechten van het WK liggen bij de NOS. De wedstrijden van het Nederlands Elftal kijk je dan ook allemaal live op NPO1. Oranje komt op de volgende data in actie op het WK voetbal:

  • Nederland - Senegal: maandag 21 november 17:00
  • Nederland - Ecuador: vrijdag 25 november 17:00
  • Nederland - Qatar: dinsdag 28 november 16:00
Voetbalvandaag.nl

Meer voetbal kijken op tv deze week?

Behalve het voetbal morgen kun je in deze tv gids ook bladeren naar de programma's en wedstrijden die na morgen op tv komen, dus op toekomstige dagen. Wanneer je verder vooruit wilt bladeren overweeg dan onze selectie met al het voetbal deze week op tv.

Volg jouw favoriete WK tv-programma

Zoals je kunt zien is het aanbod programma's die we aanbieden in de tv gids gigantisch. Behalve live voetbal kun je ook alle andere voetbalprogramma's van morgen bekijken. Denk aan uitzendingen zoals Rondo, Match of The Day, NOS Studio Sport en andere praat- en discussieprogramma's met voetbal als hoofdonderwerp.

WK-wedstrijden op tv morgen

Welke voetbalwedstrijden kun je morgen op tv kijken? Of wil je weten welke voetbalwedstrijden er morgen door analisten worden nabeschouwd? Onderstaand het meest complete overzicht van alle belangrijke competities en tv stations waar je de komende voetbal wedstrijden morgen live kunt kijken. Jij komt direct te weten of de voetbalmorgen bijvoorbeeld begint met een voorbeschouwing op de komende WK-wedstrijd.

Het WK voetbal 2022 op TV

NOS zendt alle wedstrijden van het WK live uit, en dan voornamelijk op NPO1. Ben je benieuwd op welke buitenlandse zenders je het mondiale eindtoernooi kan volgen? Hieronder zie je ook waar de uitzendrechten in België, Engeland en Duitsland liggen.

  • Nederland - NOS

  • België - VRT en RTBF

  • Duitsland - ZDF

  • Engeland - BBC
WK Voetbal op TV vandaag

Voetbal op TV morgen programma

Als jij zelf niet hoeft te voetballen morgen, biedt dat een uitstekende gelegenheid om alvast te kijken welk voetbal op tv morgen wordt uitgezonden. Naast de live WK-wedstrijden, vind je in onze online televisiegids ook een gigantisch aanbod voetbal gerelateerde tv programma's. Anderzijds toont de online tv gids ook documentaires over voetbal. Morgen is er dus in ieder geval genoeg om te bekijken.Meest gestelde vragen

Welk voetbal is er morgen?

Het overzicht laat jou meteen zien welke WK-wedstrijden morgen op tv worden uitgezonden.

Is er morgen voetbal op tv?

Tijdens het WK is er van 20 november tot 6 december iedere dag voetbal op tv. Daarna zijn er zo nu en dan rustdagen ingepland, waardoor er geen WK-voetbal op tv is. Bekijk de televisiegids en check direct welke voetbaluitzendingen jij morgen gaat kijken.

Wie voetbalt er morgen?

In het programma van het voetbal morgen op tv zie jij meteen welke teams er morgen voetballen en op welke tv zenders jij hier live naar kunt kijken.

Hoe laat begint het voetbal morgen?

De wedstrijden in Qatar vinden plaats om 11:00, 16:00, 17:00 en 20:00 uur. In de online tv gids van Voetbal Vandaag zie jij alle tijdstippen over een periode van 24 uur waarop jij morgen voetbal kunt kijken.