Wed op de wedstrijden van Frankrijk en pak tot drie Free Bets van €10!

Voor Frankrijk begint het WK 2022 dinsdag met een groepswedstrijd tegen Australië. Bookmaker Jack's heeft een speciale promotie in huis voor de regerend wereldkampioen. Per wedstrijd van de Fransen maak je namelijk kans op een Free Bet van €10 voor de Ligue 1. Deze actie geldt ook voor de groepswedstrijden van Nederland, Engeland, Spanje en Duitsland, waardoor je uiteindelijk kans maakt op maar liefst vijftien Free Bets!

Kylian Mbappé, speler van Frankrijk en PSG
© PROSHOTS | 21-11-2022 22:00

Iedere groepswedstrijd van bovengenoemde landen maak je dus kans op een Free Bet ter waarde van €10, die je kunt inzetten op de nationale competities van dat land. Doe jij bijvoorbeeld een correcte voorspelling voor een groepswedstrijd van Frankrijk, dan ontvang je een Free Bet voor de Ligue 1. Plaats je een juiste weddenschap op een wedstrijd van Nederland, dan krijg je een Free Bet voor de Eredivisie. Let op: om in aanmerking te komen voor de Ligue 1-Free Bets dien je in te zetten op alle drie de groepswedstrijden van Frankrijk.

Meedoen

  1. Activeer de bonus in de bonussectie vòòr het plaatsen van de weddenschap.
  2. Plaats jouw weddenschap. Let op: minstens €20 per weddenschap en een minimale odd van 1.40.
  3. Is jouw weddenschap succesvol? Dan ontvang je een Free Bet van €10 voor de nationale competitie van het land!
Free Bet Frankrijk

Bonusvoorwaarden

Alle Jack's-spelers van 24 jaar en ouder komen in aanmerking voor deze WK-promotie. Om de Free Bet te ontvang dien je minstens €20 in te zetten op een wedstrijd van Engeland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland. De minimale quotering van deze weddenschap moet 1.40 zijn en kan live of voorafgaand aan de wedstrijd worden ingezet. Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.