Wedden op FC Emmen - TOP Oss, voorspelling en betting odds

Zit jij al klaar voor een avond vol met Nederlands voetbal? Om 20.00 uur worden er namelijk 8 wedstrijden gespeeld in de Eerste Divisie. Dat biedt ideale kansen voor liefhebbers van voetbalwedden. In dit artikel bespreken wij een van onze voetbal prognoses, namelijk een tip die kunt overnemen als je gaat wedden op FC Emmen - TOP Oss. Een kleine spoiler: Dit is zo goed als een zekerheidje.

FC Emmen keeper is blij met de wedtip tegen Top Oss
© VoetbalVandaag Images | 04-02-2022 16:43

Zet meteen in bij Bet365: FC Emmen wint voor 1.55 (beste odd in Nederland)

Alle Nederlandse bookmakers voorspellen dat FC Emmen zwaar favoriet is om te winnen tegen TOP Oss. Je kunt nu twee dingen doen. De gehele tekst op deze pagina doorlezen of direct gaan wedden op Emmen - TOP Oss.

Als jij nog geen account hebt, heb je geluk. Binnen slechts een paar minuten registreer jij jezelf gratis. Bet365 verdubbelt jouw storting met 100% tot maximaal €100.00. Klik op onderstaande banner om snel te beginnen met wedden.Met 1.55 op een zege van de thuisploeg biedt deze bookie de beste odd in Nederland. Je gaat dus gegarandeerd nergens hogere betting odds vinden, waar je ook kijkt. En dus kun je jouw single weddenschap meteen plaatsen.

VV Bot bevestigt: Emmen heeft de beste winkans

Als je een odd van 1.55 omzet in de procentuele winkans, kom je uit op 64.5 procent. We kunnen hier nagenoeg spreken van een zekerheidje. Voor elke €10,00 die jij inzet, is de kans dus levensgroot dat jij daar €5,50 winst mee maakt.

Het Voetbal Vandaag algoritme heeft er een eigen berekening op losgelaten om de kansen te berekenen. Guess what!? De bot geeft Emmen maar liefst 67,7% kans. Dat overstijgt de kansen van Nederlandse bookmakers.

Voorspelling voor wedden op FC Emmen - TOP Oss
Speel Bewust | 18+

Als jij denkt dat TOP Oss gaat stunten in Drenthe, gaat het niet helemaal goed met je. Tenminste, als je afgaat op de berekende kansen van betting sites en het algoritme van VV. Die kansen liggen namelijk rond de 15 a 17 procent. De betting odds voor winst van TOP schommelen tussen 6 en 6.20. Extreem hoog en dus zeer onwaarschijnlijk.

Statistieken Emmen - Top Oss

Als jij nog niet helemaal overtuigd bent van wedden op FC Emmen vs Top Oss, onderbouwen we onze wedtip graag met alleszeggende statistieken over dit duel, te beginnen met FC Emmen.

FC Emmen statistieken

  • Emmen staat momenteel op de 2e plaats in de Eerste Divisie stand
  • De club van coach Dick Lukkien won 5 van de laatste 5 wedstrijden
  • Hierin kreeg de club maar 1 tegendoelpunt
  • Van de 10 thuiswedstrijden dit seizoen, won FC Emmen er maar liefst 7
  • Het doelsaldo in deze duels is +13 (19--6)

TOP Oss statistieken

  • Top Oss staat 12e op de ranglijst en heeft 21 punten minder dan de tegenstander van vanavond
  • Het team won 4 van de 5 laatste duels
  • In deze wedstrijden scoorde de ploeg zelf 9 keer en incasseerde het 6 goals
  • Van de 12 gespeelde uitwedstrijden dit seizoen, won het team er maar 3
  • Oss heeft hierin een negatief doelsaldo van -7 (12-19)

Head to Head Emmen tegen TOP Oss

Top Oss slaagt er al 5 wedstrijden op rij niet in om de Drentse formatie te verslaan. Drie keer eindigde de partij in winst voor de Emmenaren en tweemaal werden de punten verdeeld.


Head to Head FC Emmen - Top Oss
Speel Bewust | 18+

Op zoek naar de ideale combi weddenschap? Bekijk onze tweede KKD wedtip

Vind jij een odd van 1.55 iets te laag en wil je deze omhoog duwen? Geen probleem! Wij hebben namelijk ook een mega interessante wedtip voor de Limburgse derby MVV - VVV Venlo. Als je beide tips combineert op een betslip, pak je een totale odd van 1.55 x 2.05 = 3.17. Plaats dus meteen jouw weddenschappen!