Wedden op de Keuken Kampioen Divisie: Voetbal Voorspellingen en Wedtips

Vrijdag 1 april staan er niet minder dan 10 wedstrijden op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Een van de meest interessante wedstrijden lijkt De Graafschap thuis tegen FC Emmen te worden. We kijken echter ook naar de voorspellingen voor andere voetbalwedstrijden vandaag. Ons algoritme heeft 2 wedstrijden in het bijzonder getipt waar we verder op in zullen gaan. Wat denken de bookmakers en wat is onze wedtip? Lees verder om erachter te komen in aanloop naar de actie van vrijdag in de Nederlandse eerste divisie!

de graafschap tegen FC Emmen de koploper Keuken Kampioen Divisie
© VoetbalVandaag Images | 30-03-2022 21:05

Keuken Kampioen Divisie Programma van vrijdag 1 April 2022

Na twee weken van internationaal voetbal en kwalificatie-spektakel is het nu weer tijd voor Nederland voetbal, en we trappen af met 10 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De opvallendste wedstrijd is zonder twijfel De Graafschap tegen FC Emmen. De thuisploeg, die momenteel op een verrassende 8e plaats staat, zal gebrand zijn op een overwinning. FC Emmen de wedstrijd ingaat als de leiders van de competitie en er op uit is hun voorsprong aan de top uit te breiden. Het volledige programma Keuken Kampioen Divisie ziet er als volgt uit:


keuken-kampioen-divisie-programma-speelronde-33
Keuken Kampioen Divisie programma

Wedden op De Graafschap - FC Emmen

De graafschap heeft voor de interlandweek begon eindelijk weer eens gewonnen en gescoord door met 2-1 te winnen bij FC Eindhoven. En ja, de week daarvoor scoorden de Doetinchemmers ook meer ze verloren wel met 1-3 van MVV. De 3! wedstrijden ervoor wist De Graafschap geen doelpunt te maken.

FC Emmen lijkt op dit moment een maatje te groot voor de Eerste divisie. De ploeg won de laatste vijf wedstrijden en maakte daarin steeds minimaal 2 doelpunten. Opvallend genoeg verliest Emmen vaker een thuis wedstrijd (5) dan wanneer ze uit voetballen (2). Wat betreft de odds van bookmaker Bet365 zijn de ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd.


bet365-odds-de-graafschap-tegen-fc-emmen
Odds Bet365

Voorspelling NAC Breda - Jong Ajax

Wie het nieuws van de Keuken Kampioen Divisie maar een beetje volgt weet dat er van alles speelt bij NAC Breda. De aandelen van de club staan al een tijdje te koop en nu lijkt Manchester City de nieuwe eigenaar te worden. Dat is niet waar de meeste NAC-supporters heel vrolijk van lijken te worden. De Parel van het Zuiden was bezig een geweldige reeks van zes overwinningen, tot het vorige week met 4-1! klop kreeg bij de nummer laatste van de ranglijst Keuken Kampioen Divisie. Helmond Sport uit, altijd lastig zeggen ze dan in Breda.

Jong Ajax staat op een keurige vijfde plaats en lijkt de laatste tijd vooral heel makkelijk doelpunten te maken. Maar liefst 11 goals in de laatste drie wedstrijden, waaronder zes tegen ADO Den Haag. Het nadeel van Ajax is dat bijna alle jongen bij het nationale team bivakkeren in de interland week.

De voetbal voorspelling van NAC tegen Ajax door het algoritme van Voetbal Vandaag valt uit in het voordeel van NAC Breda. Bet365 Nederland heeft odds van 2.20 over voor winst van NAC, wat neer komt op 45.5%. De voorspellingen bot gaat er net boven zitten met 48.5%. Mocht je denken dat de gemoederen in Breda invloed op de wedstrijd gaan hebben dan is Jong Ajax voor 2.90 het alternatief.


voorspelling-Nac-jong-ajax
Wedtip NAC - Jong Ajax

De tweede voetbal vandaag wedtip: FC Volendam - TOP Oss

FC Volendam heeft de afgelopen vier wedstrijden niet weten te winnen. Met twee keer een gelijkspel en hetzelfde aantal verloren wedstrijden, lijkt de Keuken Kampioen Divisie favoriet toch even te haperen. Emmen is inmiddels zes punten los maar heeft nog een wedstrijd meer gespeeld. Er is dus van alles om voor de spelen in Volendam.

Voor TOP Oss moeten we wat verder naar beneden kijken op de Eerste Divisie ranglijst. De club bevindt zich momenteel op de 15e plek van de KKD stand. Wat betreft vorm verschilt het niet zoveel met de tegenstander, ook TOP Oss heeft 2 punten uit de laatste vier duels. Gezien de ranglijst een makkelijke overwinning voor de thuisploeg. Volgens de bookmakers en ons algoritme ook. De odds voor FC Volendam staan op 1.50, om deze weddenschap direct te plaatsen klik je hier.


Relevant artikel: Winstgevend wedden op voetbal voor beginners