Herpakt Italië zich tegen verrassing Hongarije? Pak dan 6 keer je inzet!

Italië ontvangt dinsdagavond Hongarije in de Nations League. Beide landen bevinden zich in de Groep des Doods: Italië speelde in het eerste duel gelijk tegen Duitsland in een voorzichtig duel, terwijl Hongarije in eigen huis verrassend Engeland versloeg. Italië moet een resultaat halen om een goede kans te maken de zware groep als koploper af te sluiten. Lukt het de Italianen nipt te winnen? Dan kan je 6 keer je inzet winnen!

Gnonto, Duitsland, Italië, Nations League
© PROSHOTS | 06-06-2022 18:00
  • Tip: Italië wint met 1-0 (6.00)
  • Tip: Italië wint en houdt de nul (2.00)
  • Long shot: Gnonto maakt eerste doelpunt (7.00)

Italië kreeg de smaak te pakken tegen Duitsland

Italië ontving Duitsland op zaterdag en was de eerste tien minuten van het duel nergens te bekennen. Na de openingsfase rechtte de ploeg van Roberto Mancini echter de rug en vooral in de tweede helft waren de Azzurri de betere tegen die Mannschaft. Beide landen leken vóór de 70ste minuut weinig zin te hebben in het onderonsje, maar het duel leefde een kwartier voor tijd toch even op. Italië staat altijd bekend om de kunst van het verdedigen en liet tegen de Duitsers ook maar één steek vallen. Wint Italië dinsdag van Hongarije en houdt het de nul? Daar staat een prima odd van 2.00 op.

Italië, Duitsland, Nations League
PROSHOTS

Tegen Hongarije hebben de Italianen het op papier een stuk minder moeilijk. De Hongaren wonnen verrassend van Engeland, maar daar moet bij worden gezegd dat de Engelsen er niet goed uitzagen en de thuisploeg een makkelijk gegeven strafschop kreeg en benutte. Wint Italië met 1-0 van Hongarije? Daar staat een mooie odd van 6.00 op bij bookmaker Bet365 en is volgens ons goed mogelijk. De toplanden lijken tot dusver niet veel zin te hebben in de Nations League na een lang seizoen, maar de Italianen zullen deze keer graag een overwinning over de streep trekken.

Nations League ideaal voor jonge, opkomende talenten

Het duel tussen Italië en Duitsland was lange tijd niet om aan te zien, maar één van de positieve punten was Degnand Wilfried Gnonto. De negentienjarige aanvaller van FC Zürich kwam na ruim een uur binnen de lijnen en liet in zijn debuut een hoop mooie dingen zien vanaf de rechterflank. Vijf minuten in zijn invalbeurt was Gnonto met zijn assist belangrijk in de openingstreffer van de Italianen. De Nations League is voor iemand als Gnonto een ideaal platform om scouts van Europese topclubs te verleiden. Lukt het Gnonto de eerste treffer te maken tegen Hongarije na zijn goede invalbeurt? Daar staat een mooie odd van 7.00 op.

Andere bets checken voor dit duel op dinsdag en andere Nations League-affiches? Goede timing! Na je eerste storting krijg je namelijk tot €100 aan Free Bets bijgeschreven! Klik hier om je aan te melden!