Duitsland - Italië: opvallende trend zorgt voor 7 keer je inzet!

De vierde speelronde van de Nations League brengt een fraai affiche met de kraker Duitsland - Italië. Alles wijst erop dat ook deze wedstrijd in Groep 3 van League A in een gelijkspel gaat eindigen. Speel mee met Bet365 en maak kans op 7 keer je inzet!

Jonas Hofman scoort voor Duitsland
© PROSHOTS | 13-06-2022 21:00

Duitsland is Koning 1-1

Die Mannschaft heeft deze Nations League een patent op gelijke spelen. Alle drie de voorgaande wedstrijden eindigden in een puntendeling. Sterker, de wedstrijden tegen Italië, Engeland en Hongarije kenden allemaal dezelfde uitslag: 1-1.

  • Duitsland - Italië: Gelijkspel (3.70)
  • Duitsland - Italië: 1-1 (7.00)

Met drie punten uit drie duels staat Duitsland op de derde plek in de poule, achter Hongarije (vier punten) en Italië (vijf punten). De Italianen kennen ook een vrij zuinige groepsfase in de Nations League, met drie goals voor en twee tegen in drie wedstrijden. Na een 1-1 gelijkspel tegen Duitsland en een 2-1 zege op Hongarije, speelde Italië afgelopen weekend met 0-0 gelijk tegen Engeland. Zowel Duitsland als Italië ziet dus gemiddeld minder dan 2.5 doelpunten per wedstrijd gemaakt worden.

  • Duitsland - Italië: Onder 2.5 goals (1.80)

Jonas Hofmann topscorer bij Duitsland

De reden waarom Duitsland zo moeizaam draait is het gebrek aan scorend vermogen in de voorhoede. Spelers als Timo Werner, Kai Havertz, Serge Gnabry en Leroy Sané geven deze Nations League niet thuis. De opvallendste man aan Duitse zijde is Borussia Dortmund-buitenspeler Jonas Hofmann. Hij nam twee van de drie treffers van Duitsland voor zijn rekening.

  • Duitsland - Italië: Jonas Hofmann scoort (6.50)