Nederland en Italië tegenover elkaar in Enschede: 3.50 keer je inzet met deze tips!

Nederland en Italië strijden zondag in Enschede om de derde plek van de UEFA Nations League. De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden eindigde het duel in een gelijkspel. Zondag zal dat hoe dan ook niet gebeuren. Wie pakt het brons in de Nations League? Speel mee bij JACKS.NL en pak tot 3.50 keer je inzet met deze wedtips!

Mats Wieffer
© PROSHOTS | 17-06-2023 12:00
  • Tip: Er vallen minder dan drie doelpunten (2.04)
  • Tip: Nederland leidt bij rust (3.50)
  • Tip: Malen scoort (3.25)
  • Tip: Immobile scoort (2.65)

Recente historie

Nederland en Italië stonden op 14 oktober 2020 voor het laatst tegenover elkaar, toen ook in de Nations League. Het duel eindigde destijds in 1-1. De wedstrijd daarvoor eindigde in een 0-1 overwinning voor Italië. Voor de andere ontmoeting moeten we terug naar 2018, toen het 1-1 eindigde. De laatste drie ontmoetingen staan dus niet bekend om de vele doelpunten. Vallen er zondag opnieuw minder dan drie doelpunten, dan pak je 2.04 keer je inleg bij JACKS.NL.

Veilig en betrouwbaar

3.50 keer je inzet met de Jack's Special

JACKS.NL pakt geregeld uit met Jack's Specials. Dit zijn verhoogde quoteringen rondom bepaalde weddenschappen. Voor het duel Nederland - Italië staat een verhoogde quotering op 'Nederland leidt bij rust'. Op die weddenschap staat een odd van 3.50.

Uiteraard kun je bij de bookmaker ook inzetten op specifieke doelpuntenmakers. In de halve finale tussen Nederland en Kroatië brak Malen de ban door de 1-0 tegen de touwen te schieten. Is de aanvaller, die het afgelopen seizoen goed deed bij Borussia Dortmund, opnieuw trefzeker, dan zie je je inzet 3.25 keer terug. Ook Immobile was trefzeker in de halve finale. De spits van Lazio schoot in de elfde minuut een penalty tegen de touwen. Scoor Immobile tegen Oranje opnieuw, dan pak je 2.65 keer je inzet.