Messi en Argentinië tegen Italië om 'nieuwe' prijs: Wie wint de Finalissima? Check alle odds en voorspellingen

Lionel Messi kon een jaar geleden eindelijk een prijs met Argentinië aan zijn palmares toevoegen: de Copa América. De superster kan daar woensdagavond direct een goed vervolg aan geven door een nieuwe beker te pakken: de zogeheten 'CONMEBOL–UEFA Cup of Champions'.

Lionel Messi met de Copa América-trofee in 2021
© PROSHOTS | 31-05-2022 12:00
  • Tip: Argentinië wint (2.50)
  • Tip: Beide teams scoren (2.00)
  • Longshot: Messi scoort, beide teams scoren & Argentinië wint beker (8.00)

De Argentijnen nemen het woensdagavond als kampioen van Zuid-Amerika namelijk op tegen Europees kampioen Italië. Het leek de continentale voetbalbonden UEFA (Europa) en CONMEBOL (Zuid-Amerika) namelijk een goed idee om de winnaars van het EK en de Copa América tegen elkaar te laten spelen in de Finalissima, waarin wordt gestreden om de CONMEBOL-UEFA Cup of Champions. Een geheel nieuwe beker is het niet; in 1985 (Frankrijk) en 1993 (Argentinië) werd dit initiatief ook al uitgevoerd.


Argentinië favoriet tegen Italië

Hoeveel waarde we aan deze trofee moeten geven is nog niet zo bekend, maar voor spelers is het natuurlijk een mooie en snelle gelegenheid om een prijs te pakken met de nationale ploeg, iets wat niet veel spelers gegeven is.

Om die reden verwachten we dan ook dat beide ploegen met een sterk team aan de aftrap verschijnen, ondanks dat deze wedstrijd aan het einde van een lang en slopend seizoen is. Als we naar de odds bij bookmaker Bet365 kijken, zien we dat Argentinië in elk geval favoriet is: met een odd van 2,50 tegenover 3,00 voor Italië.

Messi in vorm bij Argentinië

Gezien de vorm waarin Messi bij de nationale ploeg steekt zijn deze odds niet vreemd. Sinds de start van de WK-kwalificatie scoorde hij namelijk vijf keer in negen duels (acht basisplaatsen), goed voor ruim een derde van de totale Argentijnse productie in die wedstrijden (14 goals). Bet365 heeft dan ook een interessante BetBuilder Boost beschikbaar voor de weddenschap 'Messi scoort, wint de beker en beide teams scoren'. Deze is namelijk niet 6.00 maar liefst 8.00 keer je inzet!

Argentinië Messi Boost Combo Bet Builder Odds
Bet365

Deze promotie is alleen beschikbaar bij Bet365 en alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar. Heb je nog geen account bij Bet 365? Maak deze dan nu aan via deze link of één van de banners!