Duitsland op bezoek bij Hongarije in Nations League: de beste odds

Na twee gelijke spelen is een overwinning noodzakelijk voor Duitsland op bezoek bij Hongarije (aftrap zaterdag 20.45 uur). De Hongaren boden in de Nations League goed partij tegen Italië (2-1 verlies) en wonnen zelfs van Engeland (1-0), en slechts één doelpunt tegen de Duitsers levert je bij Bet365 al een mooie odd op.

Joshua Kimmich met Duitsland in actie tegen Italië
© PROSHOTS | 10-06-2022 21:00

Odds voor Hongarije - Duitsland

Als Duitsland niet de nul weet te houden in Hongarije, krijg je al 1.83 keer je inzet. Wanneer beide teams tot scoren komen, is de odd 2.20. Een uitstekende value gezien de goede vorm van het thuisland, dat op de tweede plek in de Poule des Doods in de Nations League staat.

  • Hongarije - Duitsland: Duitsland houdt niet de nul (1.83)
  • Hongarije - Duitsland: beide teams scoren (2.20)

Duitsland zal echter moeten winnen om kans te blijven houden op de Final Four en de verwachting is dat de ploeg van bondscoach Hansi Flick uiteindelijk aan het langste eind gaat trekken. Het scenario 'Duitsland wint & beide teams scoren' kun je bij Bet365 meespelen met een odd van 3.75!

  • Hongarije - Duitsland: Duitsland wint en beide teams scoren (3.75)

Kimmich de grote man bij Duitsland

Van wie moeten de doelpunten van Duitsland komen? De aanvallers Kai Havertz, Thomas Müller, Timo Werner, Leroy Sané, Serge Gnabry en Jamal Musiala zijn allemaal nog niet bepaald op dreef. Wie dat wel is, is Joshua Kimmich. De Bayern München-middenvelder scoorde tegen Italië en gaf de assists op Jonas Hofmann tegen Engeland. Een doelpunt van Kimmich tegen Hongarije levert je nu 7.50 keer je inzet op.

  • Hongarije - Duitsland: Joshua Kimmich scoort (7.50)

Vergeet niet dat je bij bookmaker Bet365 een Free Bet tot €100 kan krijgen als je nog niet geregistreerd bent. Klik hier en maak een account aan!