Sluit Engeland het EK-trauma af tegen Italië in de Nations League? Penaltymisser Saka hoopt van wel voor 4.75 keer je inzet!

Aanstaande zaterdag speelt Engeland in het eigen Wembley tegen Italië. Wie aan dit affiche denkt, denkt ongetwijfeld terug aan de afgelopen EK-finale. D’Azzuri zal met een grote glimlach terugdenken aan deze wedstrijd. Het was Gianluigi Donnarumma die een dijk van een penaltyserie keepte waardoor de Europese beker in Italiaanse handen kwam. Natuurlijk heeft het EK-finaleverhaal heeft twee kanten. De Engelsen schrikken nog wakker als ze er aan terugdenken. Dat geldt voor één iemand in het bijzonder: Bukayo Saka, de man die laatste penalty miste. Neemt hij zijn revanche? Op Bet365 krijg je 4.75 keer je inzet bij een doelpunt van de jonge Engelsman!

Italië Engeland Nations League
© PROSHOTS | 10-06-2022 21:00
  • Tip: beide teams scoren (2.00)
  • Tip: Saka maakt een doelpunt (4.75)
  • Tip: Pellegrini maakt een doelpunt (9.00)
  • Longshot: de einduitslag wordt 1-1 (6.50)

Komt de overwinning deze keer wel thuis voor Engeland?

De Engelse wonden zijn nog steeds niet geheeld na de verloren EK-finale tegen Italië en ook in de Nations League wil het nog niet echt lukken. The Three Lions verloren het eerste groepsduel met 1-0 van Hongarije en de uitwedstrijd tegen Duitsland was nou ook niet om over naar huis te schrijven. Die Mannschaft had het beter van het spel, maar het was Harry Kane die zijn land in de laatste minuut via een strafschop op 1-1 zette. Genoeg redenen om te vlammen tegen Italië zou je zeggen.

Bondscoach Gareth Southgate gaf op de persconferentie al aan dat hij veel wijzigingen door gaat voeren. De 51-jarige Engelsman haalde de voorbeelden aan van Frankrijk, Spanje en Portugal, die ook allemaal hebben gerouleerd in hun basisopstelling. Naar verwachting zal de aanval van Engeland er dan ook anders uitzien dan normaal. Wie er precies plaats gaan maken is nog maar de vraag, aangezien geen enkele aanvaller de volle twee wedstrijden heeft gespeeld. Toch lijkt er een reële kans dat Saka het vanaf de aftrap mag proberen. De aanvaller van Arsenal kwam in totaal tachtig minuten in actie, en dus is er een reële kans dat hij zal gaan spelen. Saka krijgt als enige de kans om zijn finaletrauma weg te stoppen aangezien Marcus Rashford en Jadon Sancho – de twee andere spelers die misten – niet bij de selectie zitten. Bij een doelpunt van Saka krijg je 4.75 keer je inzet terug op Bet365.

Saka Italië Nations League
PROSHOTS

Italië is niet meer het Italië van 2021

Roberto Mancini werd vorige zomer nog op handen gedragen, maar is momenteel bezig aan een periode die hij snel wil vergeten. Na de gewonnen EK-finale ging het bergafwaarts met zijn ploeg, met als dieptepunt het niet plaatsen voor het WK-voetbal in Qatar. Ook in la Finalissima ging het fout voor d’Azzuri: Argentinië, de winnaar van de Copa America, was met 0-3 te sterk.

In de Nations League gaat het een stuk beter met Italië. Het eerste groepsduel tegen Duitsland werd met 1-1 gelijkgespeeld, en enkele dagen later werd de zege op Hongarije veiliggesteld: 2-1. De man die beide wedstrijden in het oog sprong, was Lorenzo Pellegrini. De flegmatieke middenvelder van AS Roma, was in beide wedstrijden trefzeker. Op Bet365 zijn ze hier blijkbaar niet van op de hoogte, aangezien je 9(!) keer je inzet krijgt wanneer hij opnieuw het doel treft. We hierbij wel een kleine slag om de arm, aangezien hij de afgelopen dagen één keer de volle negentig minuten speelde en één keer 66 minuten in actie kwam.

Pellegrini Italë Hungary Nations League
PROSHOTS

Tot slot nog een tip voor een weddenschap die zich berust op een historisch gegeven. De laatste drie keer dat Italië en Engeland het tegen elkaar opnamen, eindigde het duel steeds in een 1-1 gelijkspel. Op Bet365 kan je inzetten op een correcte score van 1-1 en daar krijg je 6.5 keer je inzet voor terug.